Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Forns no optarà a ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola en les properes eleccions municipals

Regidor des de fa 11 anys, Forns exposa que la decisió busca afavorir la renovació d’ApO
Joan Forns
Joan Forns

dijous 29 maig 2014

Joan Forns no optarà a ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola en les properes eleccions municipals. L’actual regidor de via pública i serveis municipals així ho ha anunciat en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, a Canal 20-Ràdio Olèrdola. La decisió l’ha pres per afavorir la renovació del grup, tal i com ha anat garantint Alternativa per Olèrdola(ApO) des de la seva irrupció a l’Ajuntament d’Olèrdola fa 11 anys. En l’actual govern municipal només ell i l’alcalde, Josep Tort, es mantenen com a regidors des de les eleccions de 2003. Per Forns, cal continuar la línea de renovació equilibrada que ha fet ApO.(àudio)

Des de la seva primera elecció com a regidor, fa 11 anys, Forns ha ocupat diferents responsabilitats vinculades amb la gestió de l’Ajuntament i la via pública. En el primer mandat d’Alternativa per Olèrdola al govern de l’Ajuntament d’Olèrdola va assumir la regidoria d’hisenda i de personal. Després ha estat regidor d’urbanisme i s’ha mantingut com a regidor de serveis municipals, incloent entre aquestes tasques l’organització del treball de la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola. Per Joan Forns, en aquests tres mandats municipals “s’han millorat moltes coses” i en destacava les que tenen a veure amb la millora de la eficàcia i professionalització de l’Ajuntament.(àudio)

Forns és veí de Sant Miquel d’Olèrdola i té 63 anys d’edat. Seguirà donant suport actiu a Alternativa per Olèrdola i participa en els seus debats interns, com és el cas ara de la preparació de les properes eleccions municipals. Alternativa té pendent de resoldre si concorrerà a les properes eleccions presentant llista conjunta amb el PSC, o bé opta per altres opcions. Forns apunta que “no anar de la mà del PSC és una possibilitat”, però tot depèn de la decisió de l’assemblea d’Alternativa.(àudio)

Forns ha indicat que des d’Alternativa s’analitzen els resultats al municipi de les eleccions europees de diumenge, però amb la prevenció de considerar que és una convocatòria “del tot diferent” a unes eleccions municipals.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions