Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan López, candidat del PSC a Olèrdola, explica que tenen el propòsit de “mantenir l’equilibri” al municipi

Assenyala que no s’ha reeditat l’acord amb ApO per motius extramunicipals i valora que obtenir 2 regidors “seria una victòria”
Joan López, cap de llista del PSC a Olèrdola
Joan López, cap de llista del PSC a Olèrdola

dimecres 24 abril 2019

 

Mantenir l’equilibri al municipi i aportar propostes constructives. Aquests són dos dels propòsits que s’ha fixat la candidatura del PSC a les eleccions municipals a Olèrdola, segons destacava el seu cap de llista, Joan López Ferrer. Veí de Moja de 37 anys d’edat, López regenta un quiosc a Barcelona i és un actiu membre del Gremi de Venedors de Premsa. Milita a Units, un dels partits sorgits d’Unió Democràtica que manté una estreta relació amb el Partit dels Socialistes.

López apuntava que la presentació de la llista a Olèrdola és conseqüència de la decisió d’ApO de no reeditar l’acord que aquesta formació independent, al govern municipal des de 2003, mantenia amb el PSC des de l’any 2007. Pel candidat a l’alcaldia, el PSC ha aportat valors positius a Olèrdola i entén que és necessari que continuï tenint presència al municipi.(àudio)

Com tota formació que concorre en unes eleccions, el PSC persegueix el propòsit d’obtenir el millor resultat possible. López valora que assolir 2 regidors seria “una victòria”, per bé que el principal objectiu és el de sumar per contribuir al benestar del municipi.(àudio)

El cap de llista del PSC reconeix que el poc marge de temps que s’ha disposat per a elaborar la llista no són les millors condicions i anticipa que el seu programa té com “a línia vermella” no vendre fum. A tall d’exemple indicava que si un Centre de Dia no és possible fer-lo, no l’inclouran com a proposta en el seu programa electoral.

Joan López va participar en debats preparatius de les eleccions municipals dins de l’assemblea d’Alternativa per Olèrdola. La presentació de la llista pròpia del PSC a Olèrdola parteix de l’anàlisi de considerar que la col·laboració amb el PSC no s’ha reeditat per motius extramunicipals. I és que López entén que el PSC ha jugat un paper positiu per a Olèrdola i existeix un espai per a la seva proposta al municipi.(àudio)

Després de Joan López, la segona posició de la llista l’ocupa Jordi Pardo, conegut veí de Sant Miquel. La resta de la llista està formada per Francisco Javier Sierra, Aurora Moral, Fuensanta del Pilar Carrillo, Jorge Almirón, Maite Parellada, Francisco Casado, Ghariba Elmansouri, Maria Assumpció Ferrer, Rafaela Morales i Tomas Polo.

Escolta l'entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions