Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan López explica que el trencament amb el PSC “no tindrà conseqüències” en la seva actuació com a regidor a l’Ajuntament

López apunta en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que seguirà sent formalment el regidor del grup PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 20 gener 2021

 

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Joan López ha assenyalat que la decisió de l’Agrupació Local del PSC d’Olèrdola de no considerar-lo el seu representant “no tindrà conseqüències” en la seva actuació com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. Recordem que Lopez, membre d’Units, va ser escollit regidor encapçalant la candidatura conjunta que van presentar  PSC i Units en les passades eleccions municipals a Olèrdola, sota la coalició electoral Candidatura de Progrés (CP). López explica que la decisió “ja es veia venir” i valora que és producte d’haver  començat “la casa per la teulada”, en referència a com es va presentar la candidatura.(àudio)

Així, tal i com apunta ell mateix, es dona la paradoxa que López seguirà sent formalment regidor del grup municipal del PSC-Units, malgrat l’agrupació local del PSC hagi explicat públicament que el regidor “no el representa” . López assenyala que respecta profundament la decisió del PSC i feia notar que les discrepàncies s’havien fet insalvables.

En un altre àmbit de coses, Joan López ha donat a conèixer que el govern municipal i la resta de grups municipals han mantingut contactes sobre la gestió de la recollida de brossa al municipi. López assegura que el govern es planteja la possibilitat de que l’Ajuntament passi a assumir directament la recollida de la brossa per a garantir l’extensió del porta a porta a tot el municipi. El regidor del PSC-Units es mostrava partidari de garantir “que es recicli el màxim possible”, però entenia que calia valorar la despesa que suposa. També subratllava que l’ús incorrecte dels recursos per reciclar “és un problema d’educació”.(àudio)

Valorant les mesures que s’han decretat per evitar la propagació de la COVID-19, López entén que en el cas del confinament municipal cal tenir present la realitat diversa del territori i que “Barcelona no és tota Catalunya”.(àudio)

López també qualificava com a “barbaritat jurídica” la decisió de suspendre les eleccions al Parlament convocades pel 14 de febrer i posava l’accent en què els municipis tenen el problema que ara ”no hi ha ningú” al comandament de la Generalitat.

Escolta l'entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions