Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan López presenta la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola

Jordi Pardo, membre de l’agrupació local del PSC, passarà a ser nou regidor de l’Ajuntament

dilluns 24 gener 2022

En el proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, previst per dimarts de la setmana que ve, es formalitzarà la renúncia de Joan López com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. Joan López  és militant d’Units per Avançar i  va encapçalar la llista que presentava PSC-Units el maig de 2019 amb el lema “Obrim Olèrdola”. Un cop es va conèixer que l’agrupació local del PSC no se sentia representada amb la feina que feia Joan López a l’Ajuntament, aquest  va passar a ser regidor no adscrit. López explica que la renúncia és una decisió “personal”. Amb tot, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, també ha donat a conèixer que des del seu partit li van proposar “sacrificar “ la seva posició per així  donar pas un membre de l’agrupació local socialista, dins l’estratègia de preparació de les properes eleccions municipals. (àudio)

En to autocrític, López ha indicat que el projecte de la candidatura es va gestar amb poc temps de preparació i no es va tenir “la calma necessària” per evitar les tensions que han aparegut amb l’agrupació del PSC.(àudio)

Joan López fa un balanç positiu del seu pas per l’Ajuntament perquè ha après molt del funcionament de la institució municipal. No descarta “en un futur llunyà o molt llunyà” ser de nou representant públic.(àudio)

 La renúncia de López implica que el segon de la candidatura, Jordi Pardo, membre de l’agrupació del PSC, passi a ser nou regidor de l’Ajuntament. Es preveu que Pardo prengui possessió com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola ja en el ple municipal del mes d’abril.

Escolta l’entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions