Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan López reclama que l’Ajuntament promogui la contractació de serveis municipals amb centres especials de treball

El regidor del PSC-Units també entén que es pot abaratir la tarifa de l’aigua i fa una crida a aprofitar les bonificacions ja existents
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 10 març 2021

 L’Ajuntament d’Olèrdola hauria de tenir una acció decidida per afavorir la inclusió de persones amb necessitats especials. Així ho considera el regidor del PSC-Units, Joan López, que ha demanat que es promogui la contractació de centres especials de treball per a serveis que es presten al municipi. Un cas seria el servei de jardineria, que López entén s’havia d’haver reservat per a aquests centres. El mateix López ja ho va exposar en el ple d’aprovació de la licitació del concurs. Aquest acord està en suspens perquè ha estat recorregut pel gremi de jardiners per motius diferents als que plantejava el regidor del PSC-Units . López subratlla que aquest propòsit d’afavorir la contractació de Centres Especials de treball s’inclou en l’objectiu general de promoure des de l’Ajuntament polítiques públiques d’ igualtat.(àudio)

En un altre àmbit de coses, López també ha qualificat com a molt productiva la reunió mantinguda amb tècnics de l’empresa que gestiona el servei de subministrament d’aigua per aclarir els conceptes i l’aplicació de la factura de l’aigua sota el consorci CONGIAC. López es mostra partidari d’estudiar l’abaratiment de la tarifa, sempre vigilant que no suposi un “endeutament” per l’Ajuntament. També aprofitava per a fer una crida a la ciutadania per a que faci ús de la bonificació vigent per a habitatges de més de 3 residents.(àudio)

Comentant les eleccions al Parlament de Catalunya, López també ha volgut subratllar la necessitat de superar la paràlisi institucional a la Generalitat perquè això afecta als ajuntaments.(àudio)

El regidor del PSC-Units també ha volgut fer un agraïment públic  a Carme Ortoll per la xerrada que dissabte va oferir al Local Nou en commemoració del Dia Internacional de la Dona

Escolta l'entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions