Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan López, regidor del PSC-Units, reclama més material i personal de reforç per a les escoles

Des del PSC-Units també es defensarà un augment en Serveis Socials en els pressupostos municipals del 2021
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 04 novembre 2020

 

Les dues escoles d’educació infantil i primària del municipi no han rebut del Departament d’Educació de la Generalitat el material necessari de protecció ni tampoc el personal de reforç que requeriria l’actual situació. Així ho ha constatat el regidor del PSC-Units a l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan López, després de mantenir converses amb membres de les comunitats educatives de les dues escoles. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, López ha assenyalat que a l’escola Circell de Moja s’ha rebut per part del Departament una dotació “insuficient” de material de protecció. Tampoc ha estat assignat al centre el necessari personal de reforç a l’equip educatiu. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, López indica que sí que s’hauria rebut material de protecció però no han comptat amb personal de reforç. Pel PSC-Units, cal que la Generalitat atengui aquestes necessitats de les escoles.(àudio)

En un altre ordre de coses, el regidor del PSC-Units ha avançat que en el debat per a l’aprovació dels pressupostos de l’Ajuntament de l’any 2021 defensaran que s’incrementin les partides de Serveis Socials, amb el propòsit d’ajudar tant com es pugui des de l’administració municipal a les famílies i empreses afectades per l’actual crisi de la COVID-19.(àudio)

Valorant la incidència que han tingut les convocatòries extraordinàries d’ajuts per a famílies i microempreses , López creu que caldrà “mirar què fer” perquè aquestes subvencions de l’Ajuntament arribin a més gent. Amb tot, López també ha apuntat que el marge d’actuació de l’Ajuntament és limitat.(àudio)

Fent repàs a pronunciaments del PSC-Units en el darrer ple municipal, López recordava que es va abstenir en les ordenances fiscals per diferències en algun punt. En concret esmentava la necessitat d’ampliar fins al 100% la bonificació en la taxa de terrasses i tenir en compte la renda per a bonificar l’IBI de les famílies nombroses.

Explicant la seva abstenció en la moció aprovada per rebutjar la inhabilitació de Quim Torra, López assenyalava que no està d’acord amb aquesta inhabilitació però “respectem les decisions judicials i apostem per la no confrontació”. López també aprofitava l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio per a fer una crida pública a mantenir comportament cívics i gestionar correctament els residus per així evitar el sobre ús que sovint tenen les zones d’emergència de contenidors.

Escolta l’entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions