Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Obiols repassarà amb humor les seves vivències al Bar de la Societat durant el pregó de la FM de Sant Pere Molanta

El pregó de “Joan del Bar” s’ha programat per aquest divendres, a les 21.00h, a la Sala
Joan Obiols, darrera de la barra del bar de la Societat de Sant Pere Molanta
Joan Obiols, darrera de la barra del bar de la Societat de Sant Pere Molanta

dijous 11 agost 2022

 

Joan Obiols no és una persona convencional. I tot apunta que el seu pregó tampoc ho serà. Joan,  “el cafeter” o “Joan del Bar”, ha anunciat que durant el pregó repassarà amb humor algunes de les seves vivències regentant el Bar de la Societat Principal-Unió. Per comprovar-ho, caldrà esperar a les 9 de la nit d’aquest divendres, a la Sala.

Obiols té 58 anys d’edat i en porta 10 al capdavant del bar del poble. Per a ell, protagonitzar aquest acte que marca l’inici de la Festa Major  “és un honor” i avança que el seu pregó vol ser “diferent”. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola explicava que tocarà “l’actualitat del poble” i explicarà anècdotes viscudes al Local, sempre amb humor però també incloent el reconeixement a persones que ja no hi són.(àudio)

Joan Obiols és de Rubí. Va treballar en una empresa de cautxú, on va arribar a ser l’encarregat. També va ser instal·lador i, abans de portar el bar de Sant Pere Molanta, va regentar un altre establiment del sector de l’hostaleria durant prop de 8 anys. Se sent molt apreciat a Sant Pere Molanta i , si no hi ha cap imprevist, ell es veu durant molts anys més darrera de la barra del bar de la Societat.(àudio)

Les seves jornades de treball són extenuants. Acumula sovint entre 14 i 16 hores de treball. El secret per aguantar, assenyala, és atendre amb humor i sentir-se molt ben tractat a Sant Pere Molanta. Aprecia la tranquil·litat del poble, les amistats que ha fet i la satisfacció pel servei que dona. Del pregó també anuncia que inclourà música, que en alguns moments improvisarà i que no serà llarg.(àudio)

Pots escoltar l’entrevista a Joan Obiols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions