Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Tort i Antoni Candela reben el guardó de “Gent gran amb mèrit” en la 4a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola

Durant la Festa, realitzada aquest diumenge a Sant Miquel ,cinc parelles residents al municipi van ser homenatjades per les seves Noces d’Or
D'esquerra a dreta: la regidora Arantxa Torres, Antoni Candela, Joan Tort i l'alcalde, Lucas Ramírez
D'esquerra a dreta: la regidora Arantxa Torres, Antoni Candela, Joan Tort i l'alcalde, Lucas Ramírez

dilluns 06 maig 2019

 

A proposta del Casal d’Avis de Moja, Joan Tort i Antoni Candela han rebut el guardó de “Gent Gran amb mèrit” en la 4a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Celebrada aquest diumenge a la tarda al local Rossend Montané de Sant Miquel, la Festa també va retre homenatge a 5 parelles residents al municipi que fan les seves Noces d’Or de casats.

Antoni Candela Olivella té 83 anys d’edat i fa 13 anys que viu a Moja.És un habitual col·laborador del Casal i un reconegut caminaire. No s’esperava el premi i destacava la importància d’adaptar-se al lloc on vius.(àudio)

Candela ha fet en 7 vegades la caminada a Montserrat des del Penedès i també és un gran aficionat a les sardanes i un gran ballarí.(àudio)

Joan Tort Solé, de 91 anys, va ser un dels fundadors del Casal d’Avis de Moja. En rebre el premi va tenir paraules de record als qui ja no hi són i van compartir els moments fundacionals de l’entitat.(àudio)

Joan Tort va venir a viure a Moja des de Mataró quan tenia 18 anys. Reconeix que li va costar adaptar-se pel contrast de vida, però amb els anys ho va anar superant.(àudio)

La regidora Arantxa Torres, que no repetirà al nou Ajuntament, va fer una intervenció de comiat d’etapa marcada pels agraïments a la gent gran pels bons moments que li han reportat.(àudio)

Les parelles homenatjades per les seves Noces d’Or van ser Eduard Jodar i Teresa Julve, i Josep Pascual i Antònia Adolfo, de Sant Pere Molanta; Francisco Díaz i Petra Fernández, i Joan Arquès i M. Gregoria Lobato, de Moja; i Francisco Sierra i Carmen Núñez, parella de Daltmar que van fer les seves Noces d’Or l’any passat però llavors no van poder recollir el reconeixement per motius de salut.

La Festa va incloure un concert d’havaneres amb Sons de l’Havana i un refrigeri pels assistents.

Escolta les entrevistes a Antoni Candela, Joan Tort i Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions