Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joc de pistes aquest dissabte a l’antiga ciutat emmurallada amb “L’estrany viatger i el seu mapa”

L’activitat s’ha programat a partir de les 11 del matí i és gratuïta pels socis del Club Super 3

divendres 01 abril 2016

Les activitats al Parc d’Olèrdola no s’aturen. Aquest cap de setmana la proposta és un joc de pista a l’antiga ciutat emmurallada d’Olèrdola. Es tracta de “L’estrany viatger i el seu mapa”, que es podrá viure aquest dissabte 2 d’abril a partir de els 11 del matí.

La proposta planteja que un estrany viatger vingut de l’orient va crear el primer mapa d’Olèrdola, però malauradament  el va perdre dins de la ciutat medieval. Els participants hauran d’ ajudar a l’estrany viatger a trobar el seu mapa, amb la voluntat que junts s’endinssin en una aventura a l’antiga ciutat emmurallada per conèixer-la. Amb l’ajuda d’un curiós enginy es descobrirà on s’amaga el seu mapa fent un joc de pistes. Com a premi el viatger deixarà crear un objecte preuat per l’època, que els participants es podran endur.

L’activitat inclou entrada i joc de pistes al Conjunt Monumental d’Olèrdola. Després de l’activitat es podrà visitar lliurement la resta del jaciment.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Per més informació es pot consultar la web de ViaPenedès

Document Actions