Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Álvarez encapçalarà la candidatura d’Impulsem Olèrdola

Considera que Olèrdola necessita “nous aires i projectes” i defineix Impulsem com “la clau d’un canvi esperançador”
Jordi Álvarez
Jordi Álvarez

divendres 03 març 2023

 

Jordi Álvarez encapçalarà la candidatura que presentarà Impulsem Olèrdola per a les properes eleccions municipals. Aquest veí de Moja, de 50 anys  d’edat i fuster de professió, acumula una àmplia trajectòria d’implicació en entitats i de promoció d’activitats al municipi. Després de ser el número 5 de la llista que Junts per Olèrdola va presentar en les passades eleccions municipals, ara ha decidit donar aquest pas i optar a l’alcaldia d’Olèrdola perquè considera que el municipi necessita “nous aires i projectes”.(àudio) 

Álvarez va ser membre de la Junta de la Societat Sant Jaume de Moja i va coregentar el servei de bar del Local. Ha estat integrant del  Drac de Moja, del Grup de Joves, del grup de Carnaval i impulsor de proves atlètiques com la 10K de Moja o l’Spartan Runnning. Aquests darrers anys també ha adquirit notorietat a la comarca per ser l’autor del monumental pessebre que s’instal·la al vestíbul de Cal Figarot durant les festes de Nadal, a benefici de La Marató. Per Sant Macari va exposar a La Torre de Moja peces artesanals que reproduïen elements patrimonials del municipi.

Mari Carme Villanueva, actual regidora de Junts per Olèrdola i membre del grup d’Impulsem al municipi, es mostra convençuda que Álvarez “per la seva trajectòria espectacular” reuneix totes les característiques per ser el futur alcalde d’Olèrdola.  (àudio)

“Canvi esperançador”

El gran propòsit que s’ha fixat Jordi Álvarez és el de “tornar la confiança” a tothom i, de manera especial, facilitar des de l’Ajuntament les iniciatives que sorgeixin de les entitats.(àudio)

Álvarez ha assenyalat que la llista d’Impulsem Olèrdola ja està decidida i definia l’equip com a “gent amb un gran cor, disposada a aportar el màxim” per Olèrdola. Assegura que el grup de treball d’Impulsem a Olèrdola compta amb més de 40 persones i definia la candidatura que encapçala “com la clau d’un canvi esperançador al municipi”.  (àudio)

Pel proper diumenge 19 de març Impulsem Olèrdola convoca un acte públic de presentació, al castell d’Olèrdola, que preveu comptar amb la presència de dirigents d’Impulsem Penedès.

Escolta l’entrevista a Jordi Ávarez i a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,clicant aquí  

Mari Carme Villanueva, actual regidora de JxO, amb Jordi Álvarez

Document Actions