Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Álvarez subratlla el bon treball conjunt del nou govern municipal: “som tres partits però funcionem com un únic grup”

El 2n Tinent d’Alcaldia i futur alcalde destaca que en poques setmanes ja han demostrat una alta capacitat per obtenir recursos i reforçar serveis
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia

dimecres 20 setembre 2023

 

Jordi Álvarez, portaveu del grup municipal d’Impulsem Olèrdola i 2n Tinent d’Alcaldia, ha subratllat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el bon funcionament i la dinàmica de treball conjunt del nou govern municipal. Álvarez ha assenyalat  que el govern el formen tres partits però funcionen com un únic grup. Per l’acord de govern arribat entre PSC, IO i ERC, Álvarez passarà a ser alcalde els dos darrers anys del mandat. Ell mateix destacava l’admirable tarannà i capacitat de treball de l’alcaldessa, Fina Mascaró, i valorava que té “una bona professora” en aquests dos anys previs a assumir l’alcaldia.(àudio)

Quan fa tot just cent dies de la constitució del nou Ajuntament, Álvarez indicava que se sent cada cop més còmode en l’assumpció de responsabilitats dins el govern municipal i agraïa l’acollida rebuda per part de la plantilla de l’Ajuntament. També lamentava que l’anterior govern no disposés de cap projecte enllestit que cobrís necessitats del municipi i que es pogués presentar de manera immediata per obtenir subvencions . Per això el nou govern ha hagut d’actuar de manera ràpida en una necessitat a Moja, com és el cobriment de la pista poliesportiva, per a poder evitar la pèrdua d’un ajut que s’ha aconseguit de la Diputació. Álvarez aclaria que això no vol dir que es deixaria d’invertir i d’impulsar altres actuacions en els altres nuclis i urbanitzacions del municipi. El 2n Tinent d’Alcaldia recordava que el finançament assolit per a cobrir la pista de Moja està condicionat a que les obres es completin abans d’acabar el 2024.

Obtenció de subvencions

Jordi Álvarez també indicava que dels contactes d’IO, ERC i PSC amb altres administracions “se’n beneficia Olèrdola” i manifestava que abans amb l’anterior govern d’ApO algunes subvencions “no arribaven”.(àudio)

El portaveu del grup d’IO també indicava que ha pogut comprovar que a l’administració no sempre es pot actuar amb l’agilitat que es voldria. Però sí que ha assenyalat que cal ser previsors i avançar-se a les necessitats del futur. Per això lamentava que l’anterior govern no hagués planificat la necessitat de cobrir baixes en un servei municipal com el de la brigada.(àudio)

Sobre les retribucions dels càrrecs electes, Álvarez reflexionava que el balanç s’haurà de fer en acabar els 4 anys de mandat. Sí que indicava que en només dos mesos de nou govern ja s’havien assolit recursos d’altres administracions i reforçat serveis de l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions