Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Catasús, membre del govern municipal, fa públic que forma part de l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Explica que és una decisió “pròpia” i considera que representa així a una part del plural electorat d’ApO

dilluns 03 febrer 2020

 

Jordi Catasús, membre del govern municipal, ha donat a conèixer que s’ha adherit a l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya. És l’únic dels 6 regidors del govern municipal d’Alternativa per Olèrdola que forma part d’aquest organisme. Catasús precisa que ha estat una decisió “pròpia” i interpreta que representa així a una part del plural electorat d’ApO. (àudio)

Catasús és independentista i recordava que ApO no s’ha posicionat a favor o en contra de la independència, però sí a favor del dret a decidir. Apunta que  una part de l’electorat d’ApO és independentista i que aquesta opció és molt recolzada al municipi perquè en eleccions que no són les municipals, guanyen formacions independentistes clarament.(àudio)

L’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya s’ ha fixat com a  full de ruta cinc punts comuns: el rebuig a la sentència del Procés; la demanda d’amnistia i l’exigència de llibertat dels presos polítics; suport a les mobilitzacions i defensa de la sobirania de les institucions catalanes; l’exigència de diàleg a l’Estat; i treballar per l’autodeterminació “i per una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes”.

Catasús discrepa d’opinions com les del regidor del PSC-Units, Joan López, segons les quals els debats de mocions relacionades amb el Procés no ajuden i tensionen la política municipal. Catasús, en canvi, entén que al ple s’ha de poder parlar de la realitat social del país.(àudio)

Jordi Catasús és membre de l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya des del moment de la seva constitució, tot i que no va poder assistir a la seva assemblea constituent. Al municipi, les dues regidores d’ERC, M.Antònia Pajuelo i Fina Mascaró, ja van donar a conèixer que també formen part de l’assemblea.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions