Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Gómez presenta la seva renúncia com a regidor de l'Ajuntament d'Olèrdola

Exposa que no pot combinar la seva vida laboral i personal amb la dedicació a l’Ajuntament
Jordi Gómez
Jordi Gómez

dimecres 20 setembre 2023

 

Jordi Gómez ha presentat la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. Escollit regidor en les eleccions del passat mes de maig com a segon de la llista d’ Impulsem Olèrdola, Gómez ha assumit en el nou govern plural les regidories de residus, equipaments municipals i turisme. Des de l’assignació del cartipàs, el mes de juliol, ha mirat de combinar les exigències de la seva professió amb  la dedicació reconeguda del 25% de la jornada laboral a l’Ajuntament. Però passades aquestes setmanes ha comprovat com “combinar la meva vida laboral amb la meva vida política es fa pràcticament impossible”. Per això, en un exercici d’honestedat , ha decidit presentar la renúncia perquè entén que ”no hagués estat just”  i “seria egoista” per part seva “ no estar a l’alçada de la dedicació dels meus companys”. Així ho expressava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

Gómez subratllava que, encapçalat per l’alcaldessa, el govern està imprimint un ritme molt alt de treball per millorar el municipi. No volia continuar a l’Ajuntament “per inèrcia” i destacava que, més enllà de les reunions dels òrgans, la feina quotidiana a l’Ajuntament requereix d’un seguiment en horari de matí que, per la seva feina, no pot garantir.(àudio)

Gómez també ha anunciat que, en pocs mesos, canviarà de lloc de residència per passar a viure a la Vall d’Aran. En l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio ha demanat disculpes als votants d’Impulsem i als veïns de Sant Pere Molanta, que és on més el coneixen. Ha assenyalat que seguiria vinculat a Impulsem i col·laborant amb el govern municipal, així com amb les entitats de Sant Pere Molanta quan li requereixin.

Gómez ha fet un agraïment públic per l’acollida i la feina de tot el personal de l'Ajuntament, destacant especialment el suport rebut per part de les tècniques de cultura i de medi ambient, Míriam Mulinari i Cristina Badell. També ha volgut reconèixer el recolzament constant i l’ajuda que ha rebut de l’alcaldessa, Fina Mascaró.  El seu pas per l’Ajuntament ha estat “breu però intens” i valorava  que els canvis ja es comencen a notar. I ho exemplificava en el ritme que marca Fina Mascaró, trobant vies per a fer possible actuacions que fa uns mesos es deia que no es podien fer, com reforçar el servei dels agents municipals o convocar una borsa de treball per a la brigada.(àudio)

Malgrat el poc marge de temps que ha tingut, Gómez entén que ha pogut deixar la seva empremta en decisions rellevants, al costat del regidor d’esports, com la determinació de substituir l’any que ve la gespa del camp municipal de futbol d’Els Pins.

A punt de fer 33 anys d’edat, Gómez reconeix que la decisió de presentar la renúncia havia estat molt difícil de prendre: havia estat “molts dies sense dormir”. Al final va concloure que “no val la pena que la feina i la vida política vagi per davant de la salut”.

En el proper ple municipal es formalitzarà la renúncia de Gómez, dimarts de la setmana que ve. El regidor que el substituirà a l’Ajuntament dins del grup d’Impulsem serà Sergi Martínez, tercer de la llista presentada per aquesta formació. Es preveu que Sergi Martínez mantingui dins del govern municipal les mateixes regidories que aquestes setmanes inicials de mandat ha assumit Gómez: residus, equipaments municipals i turisme.

 

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions