Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Montané assoleix el repte d’anar i tornar en bicicleta a Andorra en una mateixa jornada

Va completar dissabte 365 km i va estar damunt de la bicicleta més de 14 hores, superant un desnivell positiu acumulat de 4.060 metres

dilluns 16 maig 2022

Nou repte a la butxaca. Jordi Montané assolia dissabte la gesta d’anar i tornar en bicicleta a Andorra en una mateixa jornada. Per fer-ho, aquest veí de Sant Pere Molanta de 54 anys d’edat va estar 14 hores i 15 minuts en bicicleta, completant 365 km i superant un desnivell positiu acumulat de 4.060 metres.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Montané resumia que durant tota la llarga travessia s’havia sentit força bé. L’endemà encara va fer “un descans actiu” i va fer una trajecte de prop de 25 quilòmetres en bicicleta. I aquest dilluns ja estava treballant amb normalitat.(àudio)

Poc abans d’arribar a Andorra va tenir un escalfament a la planta dels peus, però en cap moment es va plantejar deixar-ho i va poder superar aquesta dificultat. De tornada cap a Sant Pere Molanta va tenir en forces moments l’aire en contra, però va arribar bé al final del trajecte i satisfet pel seu rendiment.(àudio)

A mesura que s’apropava l’arribada a Sant Pere Molanta, ja en el tram final del recorregut al Penedès, Jordi Montané se sentia amb forces i amb una motivació creixent.(àudio)

Montané va sortir de Sant Pere Molanta a les 5:30 de la matinada i va arribar a les 22:10h. Va fer un promig de 26 KM per hora.

Jordi Montané seguirà posant-se a prova ben aviat. El 18 de juny estarà a la marxa cicloturista “Quebrantahuesos”.I el proper 2 de juliol vol completar la “Pedals de Foc” Non Stop, de 213 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Viella.

 Escolta l'entrevista a Jordi Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions