Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Pardo anuncia que el pregó de la FM de Sant Miquel serà “un espectacle ple d’humor”

Comptarà amb la col·laboració d’Òscar Callejas i la projecció d’imatges tindrà un paper molt destacat
Jordi Pardo, pregoner la Festa Major de Sant Miquel 2015
Jordi Pardo, pregoner la Festa Major de Sant Miquel 2015

dijous 08 octubre 2015

El pregó de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola vol ser un espectacle ple d’humor que faci passar una bona estona a tothom. Aquesta és la voluntat del protagonista de l’acte, Jordi Pardo, que anuncia que comptarà en el pregó amb la col·laboració d’Òscar Callejas. L’acte s’ha previst aquest divendres, a les 11 de la nit, a l’interior del Local Rossend Montané de Sant Miquel just després del castell de focs.

Jordi Pardo té 39 anys d’edat i és veí de Sant Miquel des del naixement. Ha participat en el grup de teatre del poble, en l’equip de futbol i ha estat membre de la Comissió de Festes. També va ser encarregat de la gestió del bar del Local Rossend Montané.

Rebre l’encàrrec de fer el pregó va ser una sorpresa que Jordi Pardo va rebre amb il·lusió i amb les ganes d’oferir espectacle.(àudio)

El pregó vol ser un acte “molt divertit”. La projecció d’imatges tractant de manera humorística temes locals, serà un dels centres del pregó.(àudio)

Darrera la sàtira,el missatge que es vol transmetre és el de reivindicar activitats al poble i que Sant Miquel “deixi de ser un poble dormitori”.(àudio)

Pardo reconeixia que li ha anat bé assistir als pregons de les festes majors de Sant Miquel per a preparar el que ha de protagonitzar aquest divendres, a partir de les 11 de la nit. L’endemà dissabte, a partir de les 14:00, Canal 20-Ràdio Olèrdola emetrà una programa especial dedicat a la Festa Major de Sant Miquel que inclourà l’emissió íntegra del pregó de Jordi Pardo.

Escolta l'entrevista a Jordi Pardo, enregistrada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions