Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Pardo anuncia que farà una oposició “responsable i exigent” amb el propòsit de treballar per la unió del municipi i la justícia social

Pardo prendrà possessió com a nou regidor i confirma que el PSC es presentarà en solitari a les properes eleccions municipals

divendres 11 febrer 2022

Si no hi ha cap imprevist, Jordi Pardo prendrà possessió com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola en la propera sessió ordinària de ple, el 5 d’abril, després de que Joan López formalitzés la seva renúncia en el darrer plenari. Pardo és el primer secretari de l’Agrupació Local del PSC d’Olèrdola i en les passades eleccions municipals ocupava el segon lloc de la llista presentada per PSC-Units, encapçalada per López.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Pardo resumia que assumeix la responsabilitat de ser regidor amb la voluntat de treballar des de l’Ajuntament per la unió del municipi i la justícia social.(àudio)

Pardo indicava que realitzaria una oposició responsable i “exigent”. (àudio)

En l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Jordi Pardo confirmava que el PSC es presentaria en solitari a les properes eleccions municipals.(àudio)

Veí de Sant Miquel de 46 anys d’edat, Jordi Pardo treballa com a cap de línia d’una fàbrica. Ha format part de la Comissió de Festes de Sant Miquel i ha participat del grup de teatre l’Arrel. Juntament amb Òscar Callejas, va fer el pregó de la Festa Major de Sant  Miquel el 2015. Va regentar el bar del local Rossend Montané i va treballar en l’antic bar de la zona esportiva de Daltmar.

Pardo assenyala que va decidir participar en la política municipal activament perquè li va agradar el projecte que li va presentar el PSC. Jordi Pardo també indica que disposar del recolzament i l'experiència d'una força municipalista molt arrelada i experimentada com el Partit dels Socialistes és postiu,  no només per a l’agrupació local del PSC d'Olèrdola, sinó per al conjunt del municipi.

Escolta l'entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions