Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol aquest dijous i demà a l’escola Gotims

La preinscripció a les escoles bressol municipals d’Olèrdola es podrà fer del 3 al 12 de maig

dijous 20 abril 2017

Amb la voluntat de donar a conèixer les instal·lacions i el projecte pedagògic de les escoles bressol del municipi,  l’Ajuntament d’Olèrdola anima a les famílies a visitar les dues escoles bressol durant la jornada de portes obertes que es convoca abans de l’inici del període de prescripcions. A l’escola bressol El Pàmpol, la jornada de portes obertes s’ha programat aquest mateix dijous 20 d’abril , de les 16:30 a 18:00h. La jornada es realitzarà a l’aula de l’escola Rossend Montané que ocupa l’escola bressol El Pàmpol. A l’escola bressol Gotims de Moja, la jornada s’ha programat el divendres 21 d’abril, de 17:00 a 18:30h. Eva Ruiz, regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que les jornades de portes obertes són una molt bona opció per a que les famílies puguin resoldre qualsevol dubte que tinguin sobre les característiques i funcionament del servei.(àudio)

En l’horari previst per la jornada de portes obertes es projectarà a l’inici un power point per veure com es desenvolupa un dia a l’escola. La directora exposarà el projecte educatiu i seguidament es podran visitar en detall les instal·lacions.

Recordem que les famílies del municipi que tenen infants nascuts els anys, 2015, 2016 i 2017 han rebut una carta signada per la regidora d’Escoles Bressol, Eva Ruiz, on es detallen les informacions relatives a la propera preinscripció a les llars d’infants.

En la carta es recorda que a Olèrdola el període de preinscripció restarà obert del 3 al 12 de maig. Tant a l’escola bressol Gotims de Moja com a l’escola bressol el Pàmpol de Sant Pere Molanta es disposen de places per a infants nascuts entre el gener de 2015 i el desembre de 2016. A l’Escola Bressol Gotims es disposa, a més, d’una aula pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2017.

Segons el cens, hi ha un total de 62 infants nascuts en aquestes dates, dels quals 16 ja són usuaris del servei d’escoles bressol i han confirmat la seva assistència el proper curs. L’oferta de places es publicarà el proper 24 d’abril, tant a les escoles bressol com a la web de l’ajuntament. Eva Ruiz anuncia que, en cas de no reunir-se la matrícula mínima suficient per a obrir l’aula de nadons el setembre, es tornaria a obrir una nova preinscripció per aquesta aula més endavant, tal i com ha passat aquest curs.(àudio)

Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recolliran en aquest centre, del 3 al 12 de maig, , en horari de 8:30 a 10:00h. Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recolliran en aquest centre de les 14:30 a les 16:00h, des del dia 3 fins el 12 de maig. Eva Ruiz recorda que en els criteris de puntuació tenen prioritat els infants empadronats a Olèrdola però subratlla que els infants residents a altres municipis són igualment benvinguts.(àudio)

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es pot obtenir a les escoles bressol, en el propi Ajuntament i a la pàgina web municipal www.olerdola.cat.

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’escola bressol Gotims de Moja, al telèfon 93 817 27 92; a l’escola bressol El Pàmpol, al telèfon 93 892 35 93 o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que es poden consultar a la pàgina web www.gencat.cat/preinscripcio

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions