Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals el 20 i 21 d’abril

La preinscripció a les escoles bressol El Pàmpol i Gotims es podrà fer del 3 al 12 de maig

divendres 07 abril 2017

Les famílies del municipi que tenen infants nascuts els anys, 2015, 2016 i 2017 estan rebent des d’aquesta setmana una carta signada per la regidora d’Escoles Bressol, Eva Ruiz, on es detallen les informacions relatives a la propera preinscripció a les llars d’infants.

En la carta es recorda que a Olèrdola el període de preinscripció restarà obert del 3 al 12 de maig. Tant a l’escola bressol Gotims de Moja com a l’escola bressol el Pàmpol de Sant Pere Molanta es disposen de places per a infants nascuts entre el gener de 2015 i el desembre de 2016. A l’Escola Bressol Gotims es disposa, a més, d’una aula pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2017.

Segons el cens, hi ha un total de 62 infants nascuts en aquestes dates, dels quals 16 ja són usuaris del servei d’escoles bressol i han confirmat la seva assistència el proper curs.L’oferta de places es publicarà el proper 24 d’abril, tant a les escoles bressol com a la web de l’ajuntament.

Per tal de donar a conèixer les instal·lacions i el projecte pedagògic de les escoles,  l’Ajuntament d’Olèrdola anima a les famílies a visitar les dues escoles bressol durant la jornada de portes obertes que es convoca abans de l’inici del període de prescripcions. A l’escola bressol El Pàmpol, la jornada de portes obertes s’ha programat el dijous 20 d’abril , de les 16:30 a 18:00h. La jornada es realitzarà a l’aula de l’escola Rossend Montané que ocupa l’escola bressol El Pàmpol.

A l’escola bressol Gotims de Moja, la jornada s’ha programat el divendres 21 d’abril, de 17:00 a 18:30h.

En l’horari previst per la jornada de portes obertes es projectarà a l’inici un power point per veure com es desenvolupa un dia a l’escola. La directora exposarà el projecte educatiu i seguidament es podran visitar en detall les instal·lacions.

Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recolliran en aquest centre, del 3 al 12 de maig, , en horari de 8:30 a 10:00h. Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recolliran en aquest centre de les 14:30 a les 16:00h, des del dia 3 fins el 12 de maig.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es pot obtenir a les escoles bressol, en el propi Ajuntament i a la pàgina web municipal www.olerdola.cat.

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’escola bressol Gotims de Moja, al telèfon 93 817 27 92; a l’escola bressol El Pàmpol, al telèfon 93 892 35 93 o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que es poden consultar a la pàgina web www.gencat.cat/preinscripcio

Document Actions