Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes aquest dissabte per a presentar el servei de rehabilitació eqüestre

El servei compta amb el suport de l’Ajuntament i el realitza l’Escola Pony Club Granja de La Serreta
Laura Sueiro, Ángeles Navas i Toni Martí, integrants de l'equip que oferirà el servei
Laura Sueiro, Ángeles Navas i Toni Martí, integrants de l'equip que oferirà el servei

dijous 19 desembre 2013

Aquest dissabte, des de les 10 del matí i fins les 5 de la tarda, l’Escola Pony Club Granja de La Serreta organitza una jornada de portes obertes per presentar el servei que ofereix d’equinoteràpia. Es tracta d’una activitat completament gratuïta i es convoca per a difondre els beneficis que per a persones amb discapacitats físiques o psíquiques pot reportar la teràpia amb cavalls. La tècnica de l’escola Pony Club Granja, M.Àngeles Navas, explicava que aquesta jornada de portes obertes és una excel·lent oportunitat per a conèixer en què consisteix la rehabilitació eqüestre.(àudio)

La rehabilitació eqüestre es basa en l’ús del cavall amb finalitats terapèutiques, tant des de la vessant física, com des del punt de vista emocional o socialitzador. Està indicada per a persones afectades de patologies neurològiques, paràlisi cerebral, esclerosi múltiple, espina bífida, patologies ortopèdiques, autisme, traumatismes cranials, distròfia muscular, malalties neurodegeneratives, anorèxia, bulímia o malaltia del parkinson.

Amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Olèrdola, la convocatòria s’ha fet arribar a centres de la comarca ,com la Fundació l’Espiga, que puguin estar interessats en el projecte.(àudio)

Les persones que desitgin participar a la jornada de portes obertes d’aquest dissabte cal que s’inscriguin prèviament. Ho poden fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02, o bé al 696 62 60 50. La informació es pot ampliar a www.lescola.com. Encara resten places disponibles.(àudio)

L’Escola Pony Club Granja té la intenció de realitzar cada trimestre una jornada de portes obertes gratuïtes per a mostrar aquest servei de rehabilitació eqüestre. Per a realitzar les sessions de forma quotidiana , es proposarà a cada usuari un tractament específic en funció de cada cas i es compta un equip professional de diverses disciplines, incloent monitores esportives d’equitació, psicòlegs i fisioterapeutes.

Escolta l'entrevista a Ángeles Navas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions