Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes aquest cap de setmana a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

El Castell d’Olèrdola s’adhereix un any més a les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya

divendres 26 setembre 2014

L’any 1991 el Consell d’Europa va instituir unes Jornades Europees del Patrimoni amb el propòsit de difondre el patrimoni cultural. Dins d’aquesta acció, aquest cap de setmana hi ha jornades de portes obertes a museus i equipaments culturals, amb la voluntat de fer arribar a tots els públics el llegat que contenen. La seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya es torna a adherir a aquestes jornades i ho fa amb jornades de portes obertes, tant dissabte com diumenge. Xavier Fernández, informador del MAC, explicava que, malgrat no fer cap activitat especial, sí que mantenen l’entrada gratuïta els dos dies en tot l’horari d’obertura, de 10 a 14 i de 15 a 20 hores.(àudio)

En jornades de portes obertes com aquestes, vinculades a les Jornades Europees del Patrimoni, es nota un increment d’afluència de visitants, especialment de públic provinent de Barcelona. (àudio)

Les característiques del jaciment, el seu valor i l’entorn natural privilegiat facilita que el públic que el visita sigui molt variat, tal i com assenyala Xavier Fernández. (àudio)

El cap de setmana de la setmana que ve, 4 i 5 d’octubre, tornarà a ser un cap de setmana especial al jaciment d’Olèrdola perquè s’hi celebraran activitats incloses dins del 14è Cap de Setmana Ibèric.

Escolta l'entrevista a Xavier Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions