Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades de portes obertes presencials a les escoles bressol d’Olèrdola dimarts i dimecres de la setmana que ve

La preinscripció per al proper curs serà telemàtica i es podrà fer del 10 al 21 de maig

dimecres 21 abril 2021

Qui desitgi  conèixer les dues escoles bressol municipals d’Olèrdola abans de l’inici del període de preinscripció, fixat entre el 10 i el 21 de maig,  pot consultar quan vulgui els vídeos de “jornades de portes oberts virtuals” que es troben  a la web de l’Ajuntament. Però si es prefereix també es  poden visitar els dos centres educatius de manera presencial. Per a fer-ho caldrà demanar cita prèvia al telèfon 679 992 564.  La visita presencial  a l’Escola Bressol  Gotims de Moja s’ha programat dimarts 27 d’abril,  a partir de tres quarts de cinc i fins  les 6. L’endemà dimecres 28, la visita es podrà fer a l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, a partir d’un quart de 5 i fins dos quarts de 6 de la tarda.

Es donarà cita a les famílies interessades, cada quart d’hora durant l’horari establert per la visita presencial i es complirà, en tot moment, amb les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries (ús de mascareta, distància de seguretat, grups reduïts, ús de gel hidroalcohòlic), tal i com destaca la directora de les escoles bressol municipals d’Olèrdola, Mònica Rebollo. (àudio)

A causa de la covid-19, el procés de preinscripció serà telemàtic. Es podrà fer tot online presentant la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l’escola bressol demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament (https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/), degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. L’escola bressol ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància. Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer el tràmit telemàtic o no disposin dels mitjans necessaris, es podran posar en contacte, per via telefònica, amb la mateixa directora de les escoles bressol d’Olèrdola. (àudio)

L’horari d’atenció per la tramitació telefònica serà la següent:

- EB Gotims: de 9:30 a 10:30 i de 14:00 a 15:00h.

- EB El Pàmpol: de 10:30 a 11:30 i de 15:00 a 16:00h

El dia 21 de maig, últim dia de presentació de sol·licituds de preinscripció, és festiu a les escoles bressol d’Olèrdola i, per tant, no us podran atendre per telèfon, però sí es podrà enviar la documentació per correu electrònic.

A l’escola bressol Gotims l’oferta inclou 8 places de l’aula de nadons, més 13 de l’aula d’1 -2 anys i 18 en la del grup de 2-3. Aquestes dades inclouen les continuïtats d’alumnes. A l’escola El Pàmpol el grup pot arribar a ser de fins a 13, incloent les continuïtats. Fins el proper dia 5 no es confirmarà la xifra exacte de l’oferta disponible, tenint en compte les dades dels infants que continuaran matriculats al seu centre. Mònica Rebollo apuntava que aquests darrers dies s’han interessat famílies per portar el seu infant a l’aula de nadons de l’escola bressol de Moja. També ens avançava que les perspectives a Olèrdola per aquest període de preinscripcions “són bones”. (àudio)

Les dades de les escoles bressol a efectes de tramitar la preinscripció són les següents: ESCOLA BRESSOL GOTIMS C/ Lluís Companys, s/n de Moja ; correu electrònic: a8046189@xtec.cat. ESCOLA BRESSOL EL PÀMPOL C/ Sant Roc, s/n de Sant Pere Molanta. a8060563@xtec.cat.  El telèfon per posar-se en contacte amb la directora: 679 992 564.

Escolta l’entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions