Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Anton Tubella ha rebut un homenatge per la seva implicació exemplar amb Sant Miquel

En aquest reconeixement pòstum s’ha qualificat a “Tube” com a “ideal del que hauria de ser un miquelenc”

dilluns 15 octubre 2018

Josep Anton Tubella és un referent del que significa ser de Sant Miquel i fer poble. Així es va exposar en l’acte d’homenatge que se li va retre divendres a la nit a aquest miquelenc que va morir fa dos anys i va acumular en els seus 54 anys de vida una llarga trajectòria d’implicació en les activitats del poble.HomenatgeTube2.jpg

Pagès lluitador i gran conversador, “ de poble i del poble”,  va presidir la Comissió de Festes, va ser impulsor i fundador del FC La Plana Rodona, del seu Futbol Base i del futbol femení. També va ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola i col·laborador en el carnaval, les festes del Most i el teatre. Remei Ullate, una de els veïnes promotores de l’homenatge, subratllava aquesta condició de Tubella de ser “ de poble i del poble.(àudio)

En l’homenatge també es va tenir un record per a altres miquelencs que han servit Olèrdola i Sant Miquel com Pere Clavé, Agustí Quadres, Julià Lloses, Rossend Montané Felip i Marina Vilella o Salvador Duran.(àudio)

Remei Ullate assenyalava que Tubella responia al perfil ideal del que hauria de ser un miquelenc. (àudio)

L’acte es realitzava moments abans del pregó de la Festa Major. Abans de la lectura de l’escrit d’homenatge, es va projectar un vídeo amb diferents imatges que testimoniaven la forta implicació de Tubella en l’organització d’activitats al poble.

Escolta l'acte, enregistrat i emès per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Joan Tubella i a Remei Ullate

Document Actions