Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Lluís Martínez és escollit president de l’AE Moja amb el repte de mantenir la línia assolida per la Junta de Manel Ortiz

Ortiz treballa ara per impulsar un projecte engrescador al capdavant del FC Vilafranca
Josep Lluís Martínez i Manel Ortiz
Josep Lluís Martínez i Manel Ortiz

divendres 02 juny 2023

 

Des del passat 11 de maig, en què era ratificat per una assemblea de socis del club, Josep Lluís Martínez és el nou president de l’AE Moja. Amb l’elecció de Martínez el club tancava una etapa de 10 temporades sota la presidència de Manel Ortiz.  Per valorar el canvi al capdavant del club d’Olèrdola, aquesta setmana tots dos mantenien una conversa a Canal 20-Ràdio Olèrdola pel magazín matinal “Penedès en Xarxa”, emès coproduït conjuntament per les emissores municipals de ràdio d’Olèrdola, Vilafranca, Sant Sadurní i Sant Jaume dels Domenys.

Josep Lluís Martínez destacava que Manel Ortiz deixa el club en una molt bona situació, tant en l’àmbit esportiu com en l’econòmic. El propòsit de la renovada Junta del club és el de “fer-ho igual o millor que el Manel”.(àudio)

En aquestes 10 temporades dirigint el club, Manel Ortiz manifesta haver-se divertit molt. Està molt satisfet d’haver convertit al Moja, durant bona part d’aquesta dècada, en el segon referent futbolístic de la comarca després del Vilafranca. (àudio)

Preguntat amb quin moment es quedaria dels que ha viscut com a president del Moja, Manel Ortiz parla en plural de diferents “situacions”, entre les quals hi hauria l’ascens del retorn a 2a Catalana. Però de manera més destacada es queda amb la “part més humana” per la proximitat que ha mantingut amb entrenadors i jugadors. 

Si no hi ha un imprevist de darrera hora que ho impedeixi, Manel Ortiz passarà a ser en les properes setmanes nou president del FC Vilafranca. Al capdavant del “degà penedesenc” té el propòsit de reorientar la política esportiva per donar-li a l’equip un segell més penedesenc.(àudio)

Josep Lluís Martínez també explicava que l’Ajuntament d’Olèrdola havia comunicat al club que es planificava canviar la gespa del camp Els Pins al final de la propera temporada.(àudio)

Després del comiat de Manel Rodríguez, una de les primeres decisions preses per la Junta de Josep Lluís Martínez ha estat fitxar com a entrenador a Luismi Dorado, exentrenador de l’Espirall.

Escola la conversa amb Manel Ortiz i Josep Lluís Martínez, realitzada a Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions