Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Maria Sánchez no ha rebut el suport del Comitè Local de CDC per repetir com a candidat

Hagués volgut encapçalar la llista de CiU una segona vegada i li desitja sort al nou candidat, Josep Sánchez Puga
Josep Maria Sánchez es mantindrà com a portaveu de grup de CiU fins acabar el mandat
Josep Maria Sánchez es mantindrà com a portaveu de grup de CiU fins acabar el mandat

dijous 18 setembre 2014

Josep Maria Sánchez volia repetir com a cap de llista de CiU a Olèrdola per les properes eleccions municipals, però no ha rebut el suport el comitè local de CDC. En una entrevista a l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola, el mateix Josep Maria Sánchez donava a conèixer que volia donar continuïtat “al projecte iniciat fa quatre anys”, però va perdre una votació en el comitè local de CDC, l’òrgan intern del partit encarregat de designar el candidat a l’alcaldia. Sánchez detallava que en aquesta reunió hi van participar 4 militants, dels quals tres es van decantar per Josep Sánchez Puga, l’altre candidat que optava a ser cap de llista.(àudio)

Josep Maria Sánchez és veí de Sant Miquel d’Olèrdola, té 47 anys d’edat i és advocat de professió. Va ser escollit regidor de l’Ajuntament en les darreres eleccions municipals, quan va optar a l’alcaldia liderant la llista de CiU. Josep Maria Sánchez assenyala que “accepta el resultat” produït dins de CDC d’Olèrdola.(àudio)

Tal i com va exposar en el ple de dilluns de la setmana passada, quan donava a conèixer que no seria el cap de llista de CiU, Josep Maria Sánchez ha reiterat que acabarà aquest mandat municipal com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. Per Sánchez, la millor manera de fer balanç de la feina feta aquests 4 anys serien les eleccions municipals. Per compromís amb les persones que el van recolzar, seguirà com a regidor fins a esgotar aquest mandat. (àudio)

Josep Maria Sánchez no formarà part de llista que presenti CiU en les properes eleccions i considera que és normal que la persona que encapçali el projecte “faci el seu equip de treball” . Sánchez continuarà sent militant de CDC i assegura que estarà “al costat” per si el necessiten per alguna cosa. Finalment, Josep Maria Sánchez li ha desitjat molta sort a Sánchez Puga i li agraeix que vulgui treballar pel municipi.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions