Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Sánchez és el candidat número 26 de CDC al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona

Sánchez es mostra agraït pel suport que ha rebut del partit i se sent orgullós de “participar activament en el procés”
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

dimecres 01 juny 2016

Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola, ha estat designat com a candidat número 26 de CDC al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona. El regidor olerdolenc repeteix així l’experiència de ser integrant d’una candidatura que concorre a les eleccions Generals. I és que el passat 20 de desembre, en la llista de Democràcia i Llibertat que comptava amb la participació de Convergència, Sánchez ja hi figurava en la posició número 27.

Per aquests propers comicis del 26 de juny, Sánchez és l’únic representant de la comarca de l’Alt Penedès a la llista de CDC. Sánchez es mostra agraït del suport rebut pel partit i desitja que les eleccions acabin comportant “un govern que governi”.(àudio)

Sánchez afronta la seva participació a la candidatura amb l’ànim d’ajudar “i participar activament en el procés”.(àudio)

Es dóna el cas que dos dels regidors d’Olèrdola són candidats en aquestes eleccions generals. Sánchez a CDC i Fina Mascaró, que és la número 3 a la llista que presenta ERC pel Senat. Sánchez interpreta que es tractaria d’un reconeixement que es fa des de fora del municipi a la feina que es fa a l’Ajuntament per part d’aquests grups municipals.(àudio)

La campanya per a les eleccions del proper 26 de juny començarà el dia 10. Si tenim en compte l’activitat generada per les eleccions del 20 de desembre, els partits concentraran els seus esforços en reforçar les convocatòries a actes que es realitzin a les localitats amb més habitants.

Document Actions