Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Sánchez Puga serà el nou cap de llista de CiU a Olèrdola

Aquest veí de Sant Pere Molanta, implicat en diverses entitats del poble, pren el relleu de Josep Maria Sánchez
Josep Sánchez optarà a l'alcaldia encapçalant la llista de CiU
Josep Sánchez optarà a l'alcaldia encapçalant la llista de CiU

dilluns 15 setembre 2014

Josep Sánchez Puga encapçalarà la candidatura de CiU a Olèrdola en les properes eleccions municipals. L’anunci es donava a conèixer en el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, celebrat dilluns passat, i ha estat confirmat pel mateix Sánchez Puga. Aquest veí de Sant Pere Molanta, de 54 anys d’edat, és enginyer tècnic elèctric i és conegut per la seva implicació en entitats del poble. L’anterior cap de llista, Josep Maria Sánchez, s’encarregava d’exposar dilluns en el ple que no es presentaria en les properes eleccions municipals.

Josep Sánchez Puga qualificava a Josep Maria Sánchez com a treballador incansable per Olèrdola. En anunciar al grup de CiU d’Olèrdola que no podria presentar-se “per motius personals”, una de les opcions que es van plantejar per substituir-lo va ser la de Josep Sánchez Puga. Ell ha donat el pas endavant “per compromís amb el poble”.(àudio)

Josep Sánchez Puga va néixer a Balsareny i viu a Sant Pere Molanta des de fa 24 anys. Ha estat membre de les juntes del Base Olèrdola, de la Societat Principal-Unió i de l’AMPA de l’escola. Actualment participa en les comissions organitzadores del Firamercat, del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta i és membre de la colla gegantera de Sant Pere Molanta.

Aquest és el tercer mandat consecutiu amb governs municipals a Olèrdola liderats per ApO. CiU, “com qualsevol partit que es presenta a les eleccions”, vol guanyar-les i té la voluntat de recuperar l’alcaldia, segons assenyala Sánchez Puga .(àudio)

La candidatura de CiU no està definida. Sánchez Puga exposava que es demanarà als seus integrants voluntat de treball i compromís. Sánchez Puga explicava que els mateixos regidors de l’actual grup de CiU decidiran si continuen formant part de la llista. (àudio)

Sánchez Puga valora que Olèrdola està disgregada i considera que un objectiu que ha de tenir l’Ajuntament és el de garantir un tracte equitatiu per a tots els nuclis del municipi.(àudio)

CiU assegura que ja treballa intensament per acabar de definir la candidatura i elaborar el programa per a la cita electoral del proper mes de maig.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez Puga, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions