Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Tort ha deixat de ser conseller del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

En el ple d’aquest dijous es donava a conèixer la seva renúncia
L'alcalde d'Olèrdola, Josep Tort
L'alcalde d'Olèrdola, Josep Tort

divendres 15 novembre 2013

Aquest dijous al vespre, el ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès prenia coneixement de la renúncia al càrrec de fins a quatre consellers comarcals del grup del PSC, incloent l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort. Els altres tres consellers que deixen la responsabilitat com a consellers comarcals són Àlex Jover, Manolo García i Sergi Garcia. Els seus llocs els ocuparan Josep Mª Tillo, regidor d’Olesa de Bonesvalls; Ernest Gallart, regidor de les Cabanyes;Joan Iniesta, alcalde de la Granada; i Núria Bolet, regidora de Castellví de la Marca.

Amb el ple d’aquest dijous, Josep Tort tanca una etapa de 6 anys com a conseller comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Penedès,formant part del grup socialista com a conseqüència del pacte subscrit entre ApO i el PSC. En l’anterior mandat, Josep Tort formava part del govern del Consell Comarcal, assumint l’àrea de mobilitat. En aquests dos darrers anys, des de l’oposició, la tasca que s’ha fet des del seu grup la defineix Tort com la de buscar fórmules per intentar que el govern prioritzés l’atenció a les persones i els programes socials.

Josep Tort explicava que aquesta renúncia li ha de suposar poder dedicar més temps encara a l’Ajuntament d’Olèrdola, sense perdre la relació amb el Consell Comarcal ni amb els grups que hi estan representats.(àudio)

Des d’Alternativa per Olèrdola ara s’obre un període de reflexió per a preparar amb les màximes garanties la candidatura per a les properes eleccions municipals i definir si cal reeditar o no el pacte amb el PSC.(àudio)

Sobre la renúncia d’aquests quatre consellers en el ple d’aquest dijous del Consell Comarcal, el PSC ha explicat que s’havien fixat l’objectiu de facilitar l’entrada al Consell del màxim nombre de regidors que lideren equips municipals a la comarca. Per aquest motiu, es va pactar que es farien canvis a mig mandat que permetrien donar veu i conèixer la realitat de tots els municipis de l’Alt Penedès

 

Document Actions