Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Tort presenta la seva renúncia com a conseller del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

L’alcalde ha estat conseller del CCAP durant 6 anys, els 4 primers al govern i els dos darrers a l’oposició
La renúncia de Josep Tort es formalitzarà en el ple del CCAP del 14 de novembre
La renúncia de Josep Tort es formalitzarà en el ple del CCAP del 14 de novembre

divendres 25 octubre 2013

Josep Tort deixa el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Després de 6 anys exercint la responsabilitat de conseller en aquesta institució, considera que la seva etapa al Consell Comarcal està “exhaurida”. A l’hora d’explicar els motius de la renúncia, l’alcalde d’Olèrdola esmenta raons laborals, la necessitat de destinar més hores a l’Ajuntament d’Olèrdola i la voluntat d’afavorir la renovació del grup comarcal del PSC donant pas a nova gent.(àudio)

En l’anterior mandat, Josep Tort formava part del govern del Consell Comarcal, assumint l’àrea de mobilitat. D’aquesta etapa es mostra satisfet per haver pogut contribuir a avenços en matèria d’increment de freqüències, d’accés de persones amb mobilitat reduïda als transports públics o bé en garantir el pas de tractors per les carreteres durant la verema.(àudio)

En aquests dos darrers anys, des de l’oposició, la tasca que s’ha fet des del seu grup la defineix Tort com la de buscar fórmules per intentar que el govern prioritzés l’atenció a les persones i els programes socials. D’aquest temps al Consell Comarcal, Tort ha valorat també especialment l’oportunitat que ha tingut de conèixer les opinions i inquietuds d’altres regidors i alcaldes de municipis de la comarca, així com el funcionament del Consell Comarcal.

La renúncia de Tort no està vinclada a la negociació que caldrà obrir per valorar si es renova el pacte a Olèrdola entre ApO i PM, sigles municipalistes vinculades al PSC. Recordem que aquest pacte comporta que el PSC dóna suport en les municipals a Alternativa i comparteixen llista. El PSC garantia que Olèrdola tingués presència en el seu grup al Consell Comarcal i al govern de la Mancomunitat.(àudio)

El grup municipal d’APO-PM i el grup comarcal del PSC ja coneixen des de fa dies la decisió de renunciar al Consell Comarcal de Josep Tort. Aquestes darrers hores ho ha comunicat al president del Consell, Francesc Olivella. La renúncia es preveu oficialitzar en el proper ple del Consell Comarcal, que s’ha de celebrar el 14 de novembre.

 

Document Actions