Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joves de 12 a 16 anys podran fer d’arqueòlegs a Olèrdola durant dues setmanes en la quarta edició de l’Arqueocasal

La reunió informativa i de presentació s'ha convocat el dimarts 28 de maig, a les 20:00h, al Centre Cívic La Xarxa de Moja

dilluns 20 maig 2019

Fins el proper 5 de juny resta obert el termini d’inscripcions anticipades a la quarta edició de l’Arqueocasal, l’activitat d’estiu que permet a joves d’entre 12 i 16 anys fer d’arqueòlegs al Conjunt d’Olèrdola. L’Arqueocasal es realitzarà de l’1 al 12 de juliol i la inscripció anticipada es bonifica amb una rebaixa en el preu. Així,  la inscripció per les dues setmanes té un preu de 120 euros en cas de fer-se de manera anticipada i de 140 si es fa del 5 de juny al 14 de juny. Per setmanes, la inscripció anticipada suposa un preu de 70 euros, 10 menys si la inscripció es fa després.

Tal i com ha passat en les tres primeres edicions, l’Arqueocasal proposa als joves participants passar uns dies treballant amb arqueòlegs professionals, investigant i esbrinant què era el Pla dels Albats i què s’amaga darrera aquest nom. Dimarts de la setmana que ve, 28 de maig, s’ha convocat una reunió informativa i de presentació de l’Arqueocasal, a les 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Document Actions