Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juan Francisco de Tena i Floren Caballero reben els premis Rossend Montané de l’escola de Sant Pere Molanta

L’acte de lliurament d’aquest dijous al matí ha estat el primer acte públic de Fina Mascaró com a alcaldessa d’Olèrdola
Floren Caballero, Joan Ruiz, Fina Mascaró i Juan Francisco de Tena
Floren Caballero, Joan Ruiz, Fina Mascaró i Juan Francisco de Tena

dijous 22 juny 2023

 Coincidint amb la jornada de cloenda del curs escolar, aquest dijous al matí Juan Francisco de Tena i Floren Caballero han rebut els reconeixements de la 2a edició dels premis Rossend Montané de l’escola de Sant Pere Molanta. L’acte de lliurament ha estat el primer acte públic que ha fet Fina Mascaró com a alcaldessa d’Olèrdola.

A Floren Caballero, veí de Can Trabal, se li reconeix amb el premi ser “el millor horticultor i fuster”. I és que en els darrers 10 anys ha tingut cura de l’hort de l’escola i també són molt admirades les feines que ha fet a l’escola posant de relleu el seu mestratge artesà en fusteria, especialment construint un cuina excepcional a disposició dels infants. Floren Caballero es mostrava molt agraït i satisfet de rebre aquest reconeixement i assenyalava que el secret de tenir un bon hort “és no descuidar-te”.(àudio)

A Juan Francisco de Tena se li reconeix ser “el millor entrenador d’educació física”. Tena no necessita presentació al municipi ni en els ambients futbolístics de la comarca. Va treballar com a preparador d’educació física a les escoles i va ser conserge a l’escola Rossend Montané. Està jubilat però dos cops per setmana , també de manera voluntària com el Floren, va a l’escola a conduir sessions de psicomotricitat i educació física. Per a ell el millor que pot passar és que “els petits s’ho passin bé” i veure’ls gaudir “no té preu”.(àudio)

Foment d'hàbits saludables

El director de l’escola Joan Ruiz, posava de relleu que la jornada de final de curs estava dedicada al projecte interdisciplinar que ha treballat l’escola, dedicat al foment a l’esport i a l’alimentació saludable. Des de les 9 i fins a les 11 els infants i les seves famílies podien practicar diferents modalitats esportives i avituallar-se amb fruita. Ruiz es mostrava content perquè  la jornada i  l’acte de lliurament dels premis de reconeixement que lliura l’escola comptés amb la primera dona alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró.(àudio)

Després de rebre’l l’exdirectora Àngels Urgell en la primera edició, en aquesta ocasió rebien els premis  dues persones que fan tasques voluntàries a l’escola. Ruiz destacava de Caballero i de Tena que tots dos eren molt positius, treballen amb “amor i humor” i contagien als nens aquesta positivitat.(àudio)

En defensa de l'escola pública

L’alcaldessa, Fina Mascaró, se sentia molt satisfeta que el seu primer acte públic exercint el càrrec hagués estat un acte “proper a les famílies” i vinculat “al futur del municipi” com havia estat aquesta cloenda a l’escola Rossend Montané. Mascaró qualificava com a escola de referència l’escola de Sant Pere Molanta, posava en valor la feina de l’equip docent i la implicació de les famílies.(àudio)

Després de subratllar la seva defensa de l’escola pública, l’alcaldessa també lloava l’amor, l’humor i la generositat dels dos premiats.(àudio)

Acompanyada en el propòsit de "canviar les maneres de fer"

Preguntada per les impressions dels primers dies com a alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró feia notar la “generositat immensa” de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Olèrdola, així com d’empreses que presten serveis a l’Ajuntanent, per la seva predisposició i perquè “m’han fet sentir acompanyada” en el propòsit de “canviar les maneres de fer”

Escolta l’entrevista a Floren Caballero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Juan Francisco de Tena, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Joan Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Juan Francisco de Tena

Floren Caballero rebia el premi de mans d'Àngels Urgell

Moment de la intervenció davant les famílies de l'alcaldessa, Fina Mascaró

 

Una de les proves de la matinal esportiva

Fina Mascaró i Joan Ruiz, director de l'escola

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges

PremisEscolaSPM3OK.jpg
PremisEscolaSPM4okOk.jpg
PremisEscolaSPM5.jpg
PremisEscolaSPM5Ok.jpg
PremisEscolaSPM6Ok.jpg
PremisEscolaSPM7OkOk.jpg
PremisEscolaSPM8Ok.jpg
PremisEScolaSPM9Ok.jpg

Document Actions