Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juanma Samblás anuncia inversions destacades per a millorar l’espai urbà abans d’acabar el mandat

La primera en el calendari serà completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel
Carrer Major de Sant Miquel
Carrer Major de Sant Miquel

dimecres 20 novembre 2013

En el que resta de mandat municipal, el govern de l’Ajuntament d’Olèrdola impulsarà la realització de tres inversions en l’àmbit urbanístic per a millorar l’espai públic. Una en cadascun dels tres nuclis històrics d’Olèrdola: Sant Pere Molanta, Sant Miquel i Moja. Així ho ha anunciat Juanma Samblás, nou regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola.

La primera de les actuacions en el calendari serà completar l’urbanització del carrer Major a Sant Miquel d’Olèrdola. Les contribucions especials per a finançar l’obra es van aprovar en el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. En la Junta de Govern Local celebrada aquest dilluns es donava llum verda als plecs per a la contractació de l’obra de pavimentació. La previsió és que el contracte es pugui adjudicar abans de finalitzar aquest 2013 i, un cop adjudicades les obres, que els treballs es realitzin en tres mesos. Juanma Samblás també anunciava que a Moja i a Sant Pere Molanta el govern planifica fer una inversió de relleu en cada nucli “a dos anys vista”.(àudio)

En l’àmbit urbanístic, una de les qüestions que té sobre de la taula l’Ajuntament d’Olèrdola és la urbanització del nou sector de la Plana de Moja. Juanma Samblás anunciava que aquestes obres es farien per fases i es podrien iniciar durant la primavera, segons ha assegurat el promotor(àudio)

En un altre àmbit de coses, com a regidor de manteniment d’edificis municipals, Juanma Samblás s’ha fixat l’objectiu de garantir que tots els edificis de l’Ajuntament tinguin els sistemes de seguretat i les instal.lacions al dia. També treballarà perquè aquest manteniment es faci conjuntament “en un paquet” i , preferentment, per part d’industrials del municipi.(àudio)

En aquests primers dies com a regidor d’urbanisme, Juanma Samblás explicava que la seva intenció és la de fer-se amb la forma de treball i conèixer el funcionament dels serveis tècnics municipals.

Escolta l'entrevista amb Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions