Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juanma Samblás ja és regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola

Desitja treballar pel municipi, aportar els seus coneixements i aprendre
Juanma Samblás en el moment de prometre el càrrec
Juanma Samblás en el moment de prometre el càrrec

dijous 07 novembre 2013

Juanma Samblás s’ha estrenat com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. Prenia possessió del càrrec en la sessió de ple d’aquest dimarts al vespre, després de la renúncia d’Artur Santacana. El nou regidor d’ApO-PM va prometre el càrrec. L’alcalde, Josep Tort, li va desitjar sort i va recordar la gran tasca feta per part de Santacana.

Samblás acaba de fer 35 anys d’edat i és veí de Can Trabal. Enginyer tècnic de professió, espera treballar pel municipi, aportar els seus coneixents i aprendre.(àudio)

Juanma Samblás ha estat president de l’Àrea de Cultura de Can Trabal durant 6 anys i també ha estat responsable de la Comissió de Festes d’aquest nucli del municipi. Després de dedicar-se intensament a Can Trabal ara espera poder aportar treball pel conjunt d’Olèrdola.(àudio)

L’estrena de Juanma Samblás es va produir en un ple ben carregat de continguts que va comportar l’aprovació de les ordenances fiscals i del pressupost pel 2014. També es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament a l’Assocació de Municipis per la Independència. Samblás es va abstenir en aquest punt.(àudio)

Aquesta mateixa setmana es preveu que l’alcalde signi el decret de reordenació del cartipàs municipal que assignarà les regidores que tindrà sota la seva responsabilitat Juanma Samblás.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions