Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Júlia Queraltó, Aira Lázaro i Irene Romero, del Judo Olèrdola, participaran en la Copa d’Europa cadet

La competició es fa aquest cap de setmana a la localitat italiana de Follonica i pot donar el passaport al Campionat d’Europa i al Mundial de judo

dijous 07 febrer 2019

 

Júlia Queraltó, Aira Lázaro i Irene Romero, judoques del Judo Olèrdola, competiran aquest cap de setmana en la categoria cadet de la Copa d’Europa que es disputarà a Follonica, Itàlia. La competició pot donar el passaport a participar tant al Campionat d’Europa com al Mundial de Judo.

La Federació Espanyola de Judo ha validat que les tres tenen el nivell suficient com per a ser presents en aquesta cita internacional. L’Aira Lázaro, veïna de Can Trabal, va ser campiona d’Espanya infantil i és tercera en cadet, s més d’haver estat durant quatre anys consecutius com a 1a de Catalunya. Irene Romero, veïna de Canyelles, va ser campiona catalana infantil durant dos anys i cinquena d’Espanya. I la Júlia Queraltó, de Moja, va ser campiona de Catalunya l’any passat, és subcampiona de la Copa Espanya i va ser tercera d’Espanya.

 Les tres estan il·lusionades pel compromís de Copa d’Europa.(àudio)

La setmana que ve dues de les judoques, Júlia Queraltó i l’Aira Lázaro ,participaran a Fuengirola  en el campionat d’Europa de federacions estatals formant part de la selecció Espanyola de Judo.

Escolta l'entrevista a l'entrenador Juanjo Ferrer, Júlia Queraltó, Aira Lázaro i Irene Romero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions