Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts pel Sí confia que obtindrà un clar triomf a Olèrdola en les eleccions al Parlament

Esperen superar els 1.070 vots i el 56% de suport que van sumar CiU i ERC fa tres anys al municipi
Aquest dimarts Junts pel Sí ha fet campanyes a les escoles
Aquest dimarts Junts pel Sí ha fet campanyes a les escoles

dijous 24 setembre 2015

El grup de suport de la candidatura Junts pel Sí a Olèrdola confia que diumenge aquesta opció obtindrà al municipi un triomf rotund en les eleccions al Parlament de Catalunya. El propòsit que s’han fixat és el de superar la suma de vots que obtenien, en les darreres eleccions autonòmiques, les llistes de CiU i d’ERC. Llavors, el 25 de novembre de 2012, CiU es feia amb el triomf al municipi assolint 784 vots i una quota del 41% dels vots. ERC era la segona força, amb 286 vots i el 14’5% de suport. El repte ara seria superar els 1.070 vots i anar més enllà del 56% de recolzament electoral al municipi. Així ho explicava Fina Mascaró, regidora d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

Aquests darrers dies, membres de Convergència i d’ERC d’Olèrdola han fet campanya conjunta per explicar al municipi la proposta de la llista “Junts pel Sí”. Aquest dimarts muntaven parades per la tarda a la sortida de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja. Josep Sánchez, regidor del grup de CiU a Olèrdola, indicava que rebien l’interés de molta gent ja convençuda. El grup confia que la llista assolirà una victòria clara en el conjunt del país en les eleccions d’aquest diumenge.(àudio)

ERC i CDC participen de Junts pel Sí i això ha fet que els membres dels dos partits treballessin colze a colze en aquesta campanya. Sánchez, amb tot, deixava clar que aquest treball conjunt per les eleccions al Parlament de Catalunya no pressuposa que s’intensifiquin les relacions en el treball dels dos grups municipals a Olèrdola.(àudio)

Fina Mascaró també feina notar que ha estat una campanya al municipi centrada en el “boca-orella” i en explicar directament als veïns les avantatges de la independència per Catalunya. (àudio)

Aquest diumenge, a partir de les 9 de la nit, Junts pel Sí convoca a tothom a fer seguiment de l’escrutini al Local Nou de Moja.

Escolta les entrevistes a Josep Sánchez i Fina Mascaró, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí i aquí

 

Document Actions