Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola acusa al govern municipal de tenir “poques ganes” d’executar projectes i de falta de constància

Mari Carme Villanueva valora que el govern municipal s’espera a l’últim any de mandat, a poc de les eleccions, per fer les obres que s’anuncien
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 14 abril 2021

 

La regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, considera que el gran volum de partides d’inversions que s’arrosseguen sense executar d’un any a l’altre en el pressupost municipal és atribuïble a la “falta de constància” del govern municipal i a un càlcul electoral. I és que Villanueva creu que aquesta poca “celeritat” en fer les obres anunciades s’explicaria perquè el govern s’espera a l’últim any de mandat, quan falti poc per les properes eleccions municipals.(àudio)

Villanueva també feia notar que els diners del romanent de tresoreria, prop de 4’5 milions d’euros, són dels olerdolencs i cal aprofitar que ara s’han flexibilitzat les condicions per utilitzar-los.

En l’entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva insistia en criticar l’organització del servei dels guàrdies municipals, tot recordant que els diumenges, per exemple, “no hi són”. La regidora de Junts per Olèrdola ha plantejat que cal potenciar el servei dels guàrdies municipals o bé “abolir-lo”.(àudio)

En un altre ordre de coses, Villanueva ha contrastat les manifestacions de l’alcalde en el darrer ple dirigides a la seva persona amb la reacció que té el mateix govern quan JxO denuncia insuficiències en les seves vistes als nuclis. Recordem que en el ple, l’alcalde va afirmar que la regidora de JxO moltes vegades assistia a les reunions “sense haver mirat res”. Villanueva, en canvi, feia notar que el mateix govern reaccionava quan JxO mostrava mancances, com ha estat el cas de l’estat dels vestidors del camp de futbol de Sant Miquel.(àudio)

Amb el propòsit de treballar pel municipi, el grup de Junts per Olèrdola realitza cada darrer diumenge de mes una visita a cada nucli del municipi per detectar l’estat dels serveis i de la via pública. Villanueva indicava que després de difondre JxO mancances a través de les xarxes socials el govern pren nota i hi intervé.

 Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions