Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola anuncia que Marta Mestre serà segona de la llista i Yolanda Liron ocuparà un dels sis primers llocs

La candidatura promoguda pel PDeCAT, liderada per Mari Carme Villanueva, vol posar l’accent en la unitat i dinamització del municipi
Marta Mestre i Yolanda Liron
Marta Mestre i Yolanda Liron

dijous 07 març 2019

 

La cap de llista de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha anunciat que la candidatura que presenten per a les properes eleccions municipals  incorpora persones conegudes per la seva implicació en activitats al municipi, amb una forta renovació respecte la llista presentada per CiU en les darreres eleccions municipals.

La segona de la llista és Marta Mestre, veïna de Moja molt coneguda pel seu compromís en diverses iniciatives del municipi. Va formar part del grup de famílies que va crear del Ball de Cintes de Moja i va ser membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell.

Mari Carme Villanueva també ha avançat que la mestra  Yolanda Liron, organitzadora del festival “Olèrdola amb la Marató”, ocuparà un dels sis primers llocs de la candidatura de Junts per Olèrdola. Liron va ser educadora a l’escola bressol Gotims, forma part del Rítmica Olèrdola i ha impulsat activitats al municipi com la fira d’artesania que es realitzava durant la Festa Major de Moja. Villanueva resumia que eren persones amb carisma i entusiasme per treballar per Olèrdola.(àudio)

La cap de llista de Junts per Olèrdola subratlla que la candidatura la integrarà un equip que té en comú el propòsit de “fer i activar el municipi”.(àudio)

Junts per Olèrdola anuncia que presentarà un programa amb propostes executables i que tingui com a criteri principal la unió del municipi.(àudio)

Villanueva incidia en què la candidatura que presentaran és “molt renovada” i es mostrava convençuda que la coincidència amb les eleccions europees no influirà en les municipals.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions