Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola considera que “no s’han utilitzat bé" els recursos dedicats a la millora de camins

Mari Carme Villanueva lamenta que no s’hagi intervingut en punts necessaris com el revolt de Can Castellví
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 19 maig 2021

 Junts per Olèrdola considera que el govern municipal no ha fet una bona utilització dels recursos dedicats a la millora dels camins municipals. Les actuacions s’iniciaven el passat 23 d’abril i els treballs han comportant el reasfaltat de vies de titularitat municipal. La regidora de Junts, Mari Carme Villanueva, considera que les obres “tenen molt a desitjar”  i han suposat deixar l’eix Rossend Muntané “ple de pedaços”. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva defensava que s’hauria d’haver planificat  i fer-ho “tot” en dues vegades. Per la regidora de Junts “ no s’han utilitzat bé els recursos”.(àudio)

Les actuacions suposen una inversió de prop de 400.000 € , tal i com assenyalava l’alcalde Lucas Ramírez, abans de l’inici de les obres. Tenint en compte la quantitat econòmica destinada, des de Junts entenen que les millores haurien d’haver inclòs punts necessaris, com el revolt de Can Castellví al camí de Daltmar, o bé el ramal que sortint de la Serreta uneix l’eix Rossend Montané amb la C15z en direcció Vilafranca. Aquesta és una via utilitzada per vehicles agrícoles i està molt malmesa, recordava Villanueva. La regidora de Junts, en canvi, feia notar que alguns veïns ja havien traslladat que no era del tot necessari haver reasfaltat els vials que a Moja uneixen l’accés de l’escola amb el camí de Daltmar o el que connecta el Celler Cooperatiu amb el cementiri.(àudio)

La regidora de Junts per Olèrdola també lamentava l’estat de neteja i manteniment de les zones verdes del municipi. Per Villanueva, la ciutadania no hauria de notar els problemes que han sorgit amb l’aprovació del nou contracte i lamentava que, inclús amb el contracte vigent, s’ha notat “més deixadesa”.(àudio)

Villanueva donava a conèixer que dissabte s’havia produït un atropellament, afortunadament sense greus conseqüències, a la confluència entre el carrer Germandat, rambla Catalunya i carrer de l'Era de Moja, just en un dels punts on Junts per Olèrdola ja havia advertit de la seva perillositat.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions