Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola considera que el govern municipal està “tancat a rebre propostes de la resta de grups i no és transparent”

La regidora Mari Carme Villanueva anuncia que amb el grup que li dona suport estan plantejant-se com concorre a les properes eleccions municipals
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 12 gener 2022

La regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha acusat al govern municipal de “falta de transparència” i d’estar tancat a rebre propostes que provinguin de la resta de grups de l’Ajuntament. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva assenyala que durant tot l’any intenten aportar propostes de millora però “no hi ha manera” que siguin acceptades pel govern municipal. Com a exemple d’això, la regidora de Junts per Olèrdola es referia al debat d’aprovació dels pressupostos o al fet que en els plens “se’ns negui la possibilitat de rèplica”.(àudio)

Valorant aspectes de l’actualitat municipal, Villanueva assenyalava que hi ha “coses que no acaba d’entendre” de les obres de reforma de l’edifici de l’Ajuntament. En concret es referia a l’absència de vestidors per als guàrdies municipals.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola també s’ha reiterat la seva posició favorable a mantenir l’edifici de l’antic consultori mèdic de Moja i es qüestiona la idoneïtat d’urbanitzar una nova plaça. Villanueva també ha demanat transparència al govern a l’hora d’explicar els motius dels canvis en els mitjans de comunicació municipals.

Durant l’entrevista, la regidora de Junts per Olèrdola anunciava que  amb el grup que li dona suport estan plantejant-se com concorre a les properes eleccions municipals.  Villanueva explicava que no tenen res decidit.(àudio)

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions