Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola considera que hi ha pocs guàrdies municipals per cobrir les necessitats del municipi

Mari Carme Villanueva també valora que “ara no és moment” de dedicar 74.000 € a arranjar i millorar estèticament les rotondes
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 29 octubre 2020

 

La regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, creu que “és impossible”  que amb els mitjans disponibles el servei de guàrdies municipals d’Olèrdola pugui cobrir amb garanties les necessitats del municipi. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva feia notar que ara només estan en servei 4 guàrdies i 1 cap, una dotació que no permetria  cobrir la pròpia programació per torns fixada pel funcionament del servei, segons la regidora. Villanueva ha estat contundent a l’hora d’exposar que “un servei amb 5 persones no serveix” si no s’impulsa i es dota de més efectius.(àudio)

En un altre àmbit de coses, la regidora de Junts per Olèrdola ha manifestat que ara no és el moment de dedicar 74.000 € a l’arranjament i millora estètica de les rotondes del municipi. Villanueva apunta que des de l’Ajuntament ara calia prioritzar altres actuacions.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola també s’ha qüestionat l’efectivitat del treball conjunt que el govern municipal proclama que fa amb la resta de grups de l’Ajuntament. Per Villanueva, el govern convoca a reunions, però no és receptiu a les propostes de l’oposició. La regidora conclou que “això no és participació perquè al final ells sempre decideixen”.(àudio)

Junts per Olèrdola va votar en contra de la modificació de les ordenances fiscals aprovada en el darrer ple de l’Ajuntament. Villanueva considera que calia introduir bonificacions a les escoles bressol i que no es repercutís a les famílies l’increment que pot comportar en l’IBI l’actualització cadastral. També assenyala que altres municipis havien aprovat més bonificacions per instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Finalment, Junts per Olèrdola creu que el govern municipal ha actuat amb lentitud a l’hora d’aplicar al municipi restriccions decretades per la Generalitat. A tall d’exemple, esmentava algun cas d’entitats que abans de conèixer de quina manera podia utilitzar un equipament públic quan es permetia, ja s’havia decretat el tancament de centres cívics i espais municipals.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions