Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola considera que la recepció dels Reis Mags al municipi no va ser lluïda per les “traves” de l’equip de Govern

Mari Carme Villanueva també ha defensat un servei d’agents municipals amb més efectius per poder resoldre incidències
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 14 gener 2021

 

Tot i les limitacions que comportaven les mesures decretades per combatre la COVID, Junts per Olèrdola considera que la recepció als Reis Mags d’Orient no va ser tan lluïda al municipi com hagués pogut ser malgrat els condicionants del moment sanitari que viu el país. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, assegurava que hi havia entitats del municipi que “van intentar moure” l’activitat amb antelació suficient i van presentar propostes, però des de l’Ajuntament “no se’ls contesta a cap instància”. Segons Villanueva, l’activitat es va improvisar pocs dies abans del 5 de gener quan per iniciativa pròpia “ a algun regidor se li acudeix que hi ha d’haver Reis”.

Villanueva considera que la visita dels Reis d’Orient podia haver estat molt més lluïda, “amb més alegria”, i feia notar que les presses es van notar en aspectes com l’oblit inicial de deixar-se una urbanització per la Bústia Màgica.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola es reclama al govern municipal que practiqui una veritable política de proximitat. A tall d’exemple, Villanueva esmentava que des dels mitjans de comunicació municipals no es va avisar amb anticipació als veïns d’Olèrdola de les possibles nevades i no es van oferir recomanacions perquè el veïnat “estigués tranquil”.(àudio)

En un altre ordre de coses, la regidora de Junts per Olèrdola també anunciava que havien presentat una instància al Registre de l’Ajuntament per demanar el calendari dels guàrdies municipals d’aquest 2021. Villanueva entén que “és impossible” que amb els actuals efectius es puguin cobrir totes les hores i subratllava que tenir-los “per portar cartes” no és la funció que haurien de fer els agents municipals.(àudio)

Villanueva també qualificava com a “dèspota” la forma que té l’alcalde de conduir els plens municipals. Segons indica la regidora de Junts per Olèrdola, l’alcalde “nega la paraula” i el govern municipal només crida a l’oposició “pel que els interessa”. En aquest sentit lamentava que s’hagués comunicat a l’oposició, un cop ja s’havia fet, un acte de reconeixement a dos guàrdies municipals que han complert 25 anys de servei a l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions