Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola creu que la renovada llista que presenta es traduirà diumenge en un bon resultat

A Mari Carme Villanueva, candidata de JxO, li sobta que a tres dies de les eleccions el govern municipal culmini negociacions iniciades fa 8 anys
Mari Carme Villanueva, candidata a l'alcaldia encapçalant la llista de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, candidata a l'alcaldia encapçalant la llista de Junts per Olèrdola

dijous 23 maig 2019

 

En una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola, la candidata a l’alcaldia encapçalant la llista de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha manifestat que el canvi polític que persegueix la seva llista és del tot compatible amb estar “oberts a parlar amb tothom que vulgui treballar pel municipi”.

A l’hora de fer balanç del mandat municipal que deixem enrere, Villanueva valorava que la relació amb el govern municipal d’ApO havia estat molt tensa i assenyalava que “no se’ns ha escoltat” . Reconeixia haver tingut bon “feeling amb ERC” i també posava en valor que, malgrat les tensions en el ple amb episodis com el de “retirar-nos la paraula”, sempre s’ha mantingut la correcció i el bon tracte personal en acabar les sessions.

Villanueva és la candidata més experimentada de les que es presenten a les eleccions, però encapçala una llista molt renovada i plena de candidats joves. Detecta bones sensacions i es mostra confiada en poder obtenir diumenge un bon resultat. Ha defensat que Moja , per població i proximitat amb altres instal·lacions esportives, és el lloc més adequat d’Olèrdola per construir el pavelló esportiu i la piscina. També defensa que al Bosquet hi hagi un Centre de Dia, però no el pavelló perquè no tindria l’espai suficient. Per Villanueva, pavelló i piscina han de ser sostenible i han d’estar en el lloc amb més possibilitats d’ús.

En referència a l’anunci de compra dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta o a l’arranjament de l’enllumenat en carrers de Sant Miquel, la candidata de Junts per Olèrdola manifestava que li sobtava que negociacions iniciades fa 8 anys “culminin a 3 dies de les eleccions”. Villanueva també entén que ApO no escolta perquè l’opinió dels veïns entén que és mantenir la gespa natural del terreny de joc, i no pas substituir-la per gespa artificial, com ha exposat l’actual govern.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions