Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola reclama que l’Ajuntament actuï davant “els problemes de salubritat” que genera la vaga de recollida de brossa

Mari Carme Villanueva considera que el nou contracte de la recollida porta a porta “no es va acabar d’ajustar bé”
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 03 novembre 2022

 

La regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, considera que l’Ajuntament d’Olèrdola hauria d’actuar per evitar els problemes de salubritat que es generen per l’acumulació de brosses a la via pública, després de més de tres setmanes de vaga. En referència a ajuntaments com Sant Sadurní o Sant Quintí de Mediona, Villanueva valora que “altres municipis han sabut” traçar millor les actuacions a realitzar davant la vaga. La regidora de Junts per Olèrdola entén que cal respectar el dret de vaga però “no pot ser que tinguem problemes de salubritat i no es compleixin els serveis mínims”. Villanueva, a més, recordava episodis produïts aquests dies al municipi, com la crema de brossa en l’àrea d’emergència de Sant Pere Molanta a molt pocs metres de façanes de cases.(àudio)

La regidora de Junts també valora que el contracte que regula la recollida porta a porta, adjudicat fa només 6 mesos, “no es va acabar d’ajustar bé” i no va preveure els mitjans adequats  i el personal necessari per realitzar el porta a porta als cinc municipis vinculats al nou contracte de recollida d’escombraries. (àudio)

En un altre àmbit de coses, la regidora de Junts per Olèrdola explicava que van votar en contra de la modificació de les ordenances fiscals “perquè no se’ns deixa participar”. També feia notar que el govern exposava en el ple que el coordinador dels agents municipals deixava de treballar a l’Ajuntament “dos mesos després” de que s’hagués produït el fet. La regidora de JxO recordava que ara els efectius disponibles només són 4 i això fa que es deixi “el servei molt coix”.(àudio)

Preguntada sobre els preparatius de les properes eleccions municipals, Villanueva exposava que el grup actual que li dona suport no ha decidit si es presentaria com a Junts o amb alguna altra formació. Villanueva apuntava que el centre de la seva activitat i allò que els motiva és “treballar pel municipi”.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions