Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola critica que l’Ajuntament augmentarà la recaptació però farà molt poca inversió

Mari Carme Villanueva, portaveu del grup, també valora que l’alcalde mostra una actitud “prepotent” en els plens
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 12 desembre 2019

 

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, valorava que l’increment de recaptació que inclou el pressupost de l’Ajuntament pel 2020 contrasta amb el baix nivell d’inversions que s’ha previst pel proper exercici. Villanueva indicava que l’ajuntament acaba tenint prop de 3 milions d’euros de romanent “perquè aquests diners no es gasten” i hi ha molt poca inversió.  En canvi, assegurava que “entre impostos directes i indirectes” la càrrega impositiva pels olerdolencs “pujarà un 7% de mitjana”. La portaveu de Junts per Olèrdola lamentava que “els diners no s’inverteixin enlloc” . Com a exemples, exposava que els 80.000 € per a fer les rotondes serà el tercer any que estiguin al pressupost i que no hi ha cap partida per a fer el projecte d’equipaments al Bosquet de Sant Miquel. Aquest era un projecte amb el que no coincidien des de Junts per Olèrdola, però entenen que és una obra que es va anunciar en període electoral “per fer bonic”.(àudio)

En el moment d’enregistrar-se l’entrevista encara no s’havia anunciat la retirada del projecte de planta asfàltica a Pacs. Villanueva lamentava que el d’Olèrdola hagi estat un dels pocs ajuntaments que no s’hagi pronunciat sobre aquest projecte, després que en el ple de la setmana passada el govern decidís votar en contra de la urgència de tractar la moció que proposa el rebuig de la planta asfàltica pel seu impacte. (àudio)

Villanueva creu que la relació del govern amb l’oposició “serà difícil” en aquest mandat municipal. La portaveu del grup de Junts per Olèrdola considera que hi ha bona voluntat en regidors de l’Equip de Govern, però no veu predisposició en l’alcalde. Per Mari Carme Villanueva, Lucas Ramírez ha donat mostres de “prepotència” en els plens.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola reiteren que se senten còmodes ajudant al municipi, però valoren que l’equip de govern els exclou.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions