Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola defensa que l’Ajuntament activi més bonificacions en les ordenances fiscals perquè té un ampli marge econòmic per fer-ho

Mari Carme Villanueva aposta per aplicar bonificacions a les famílies del municipi que portin els seus fills a les llars municipals d’infants
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 06 octubre 2021

En el debat d’aprovació de les ordenances fiscals pel 2022 Junts per Olèrdola defensarà un any més que l’Ajuntament d’Olèrdola activi més bonificacions perquè té un ampli marge econòmic per a poder-les aplicar. Així ho ha apuntat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la regidora de JxO, Mari Carme Villanueva, a pocs dies de que el proper dimarts 19 d’octubre se celebri el ple municipal que preveu aprovar les ordenances fiscals per l’any que ve. En el servei de les escoles bressol, Villanueva ha defensat que es bonifiquin les quotes que han de satisfer les famílies del municipi. La regidora de Junts ha recordat que alguns municipis ja estan aprovant la gratuïtat a p2 i en altres ja s’aplica aquesta bonificació als empadronats. Per Villanueva, aquestes bonificacions aprovades en altres municipis demostraria que són mesures legals i que es podrien aplicar a Olèrdola.(àudio)

Villanueva també ha volgut advertir que la taxa de recollida de brossa registrarà un increment “a no ser  que l’Ajuntament busqui la solució per no encarir el rebut”, com a conseqüència de l’aplicació anunciada l’any que ve del sistema de recollida “porta a porta” a tot el municipi.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola també s’ha expressat el rebuig a la línia de Molt Alta Tensió(MAT) i s’ha confirmat el seu suport a les al·legacions que l’Ajuntament d’Olèrdola ha presentat a l’avantprojecte. Mari Carme Villanueva, amb tot, reclama un veritable treball conjunt. Com a exemple d’aquesta manca d’actuació compartida dels grups s’ha referit a la reunió mantinguda amb representants de l’empresa, on cada grup expressava el seu parer però no es traslladaven pronunciaments comuns. O el fet de no haver treballat prèviament la convocatòria pública feta a Sant Miquel per exposar a la ciutadania les al·legacions elaborades per l’Ajuntament. I és que Villanueva és partidària de que els onze regidors de l’Ajuntament treballin conjuntament. (àudio)

Valorant les iniciatives promogudes durant les darreres setmanes per a difondre el coneixement dels valors patrimonials i la història del municipi, Villanueva valorava de manera molt positiva el joc online “Vestigis” però considerava que “costava d’empassar els diners que s’han abocat” des de l’Ajuntament al projecte “Any Mir Geribert”.

Finalment, la regidora de Junts per Olèrdola anunciava que aquest grup municipal reprèn les visites que realitza a tots els nuclis del municipi, el darrer diumenge de mes. Aquest mes d’octubre preveuen fer una visita exhaustiva a Daltmar. En la darrera visita a Sant Pere Molanta van poder recollir les queixes veïnals per la presència de rates al poble o per l’estat dels parterres.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions