Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola denuncia que les obres de reurbanització del carrer Manel Crespo estan "mal fetes"

Assenyalen que les pendents en l’accés al carrer tenen desnivells superiors als permesos per la normativa

dijous 23 febrer 2023

 

Mari Carme Villanueva, regidora de Junts per Olèrdola, ha manifestat que les obres de reurbanització del carrer Mossèn Manel Crespo de Sant Pere Molanta estan “mal fetes”. En concret, denuncia que les pendents en els dos punts d’accés al carrer estan per sobre del que permetria la normativa. Villanueva ha assenyalat que aquesta situació ja s’ha exposat a través d’una instància entrada en el registre municipal de l’Ajuntament, però el govern encara no li havia donat resposta aquest dimarts. La regidora de Junts indica que el desnivell supera el 10% en les pendents d’accés al carrer. (àudio)

Mari Carme Villanueva ha assenyalat que un veí del carrer no pot pujar ni baixar aquests accessos al carrer amb la seva cadira de rodes. Villanueva manifestava que , per “més econòmiques” que siguin les obres, no “hem d’aguantar que estiguin mal fetes”. (àudio)

Agents municipals

Per una indisposició sobrevinguda, Mari Carme Villanueva no va poder assistir al darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. En l’apartat de precs i preguntes hagués plantejat aquesta situació en les obres del carrer Manel Crespo. També s’hagués interessat per la neteja dels espais públics i hagués preguntat pel servei dels agents municipals. En aquest punt ha recordat que ara només hi ha en actiu 3 agents i posava en dubte la voluntat manifestada pel govern de cobrir ben aviat la plaça vacant que hi hauria al cos dels agents municipals. (àudio)

Mari Carme Villanueva també expressava el seu acord amb la proposta que Míriam Rivas sigui la Jutgessa de Pau d’Olèrdola. Igualment també mostrava la seva total adhesió al manifest de rebuig a la violència masclista que es va aprovar per aclamació en la sessió de ple del passat 7 de febrer.

Galeria d'Imatges

Crespo0Ok.jpg
Crespo3Ok.jpg
Crespo4Ok.jpg

Document Actions