Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola es fixa com a prioritat ajudar i assessorar a les urbanitzacions per a que puguin ser recepcionades per l’Ajuntament

També proposen l’ampliació del servei dels agents municipals per a cobrir el màxim de servei nocturn
Moment de l'acte de JxO aquest dissabte a Daltmar
Moment de l'acte de JxO aquest dissabte a Daltmar

dilluns 20 maig 2019

 

La candidatura de Junts per Olèrdola és conscient de les dificultats i no promet solucions immediates, però sí que s’ha plantejat com a prioritat ajudar i assessorar a les urbanitzacions en les seves gestions per a que puguin acabar sent en un futur recepcionades per l’Ajuntament. Aquesta va ser una de les propostes destacades que la llista va exposar dissabte a la tarda en l’acte que convocaven a la zona d’equipaments de Daltmar. Abans d’exposar compromisos inclosos en el programa, es va projectar un vídeo amb imatges de tots els candidats que formen la llista, vinculant-los a valors com la responsabilitat, el compromís, la creativitat, el respecte, la honestedat, la valentia, la solidaritat, el futur, la paciència, el “saber estar” o “el saber escoltar”. La candidata a l’alcaldia, Mari Carme Villanueva, tenia clar que la llista havia de reunir aquests valors per treballar per tot el municipi.(àudio)

Villanueva posava l’accent en què els veïns no poden esperar de manera immediata que es completin els requisits per a que la gestió de les urbanitzacions passi a dependre de l’Ajuntament, però des de l’administració municipal entenen que s’ha d’ajudar i assessorar. Una altra proposta que tindria incidència en les urbanitzacions és el compromís d’ampliar el servei dels agents municipals per a cobrir el màxim de servei nocturn.(àudio)

Marta Mestre, número 2 de la llista, exposava la necessitat de reforçar i ampliar el servei de recollida de restes de poda. Des de Junts per Olèrdola també entenen que s’ha d’aplicar un servei bonificat de taxi, seguint experiències de municipis propers com Canyelles.(àudio)

Des de Junts per Olèrdola també es fa incidència en què l’Ajuntament ha d’escoltar els veïns i resoldre de manera ràpida les incidències que plantegin.(àudio)

Àngels Casanovas, número 3 de la llista, situava la necessitat de facilitar l’accés a habitatges de lloguer a preus assequibles a les persones que ho necessitin. Jordi Álvarez, número 4 de la candidatura, subratllava el propòsit de potenciar l’esport i facilitar les iniciatives que sorgeixin dels veïns. Com a actuació concreta i immediata, que no requeriria de molta inversió, es proposa la instal·lació d’aparells per a fer gimnàstica en espais públics. Joan Raventós Mestres, cinquè de la llista, destacava que cal garantir l’arranjament de camins per a una correcta prevenció d’incendis forestals, amb l’arranjament de les franges perimetrals de la urbanització. També es proposa fer un decidit suport a l’ADF i adherir-se a la xarxa de vigilància per càmeres que la Federació d’ADF té instal·lades en diferents boscos de la comarca per a una ràpida detecció d’incendis.

Escolta les entrevistes a Mari Carme Villanueva i a Marta Mestre, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions