Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola insta al govern municipal a resoldre el “deficient” estat del camp de futbol Els Pins

Mari Carme Villanueva indica que el circuit de running ja presenta un estat “lamentable” poc després d'acabar-se i creu que el rebut de la recollida de brossa s'incrementarà
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 15 setembre 2022

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha instat al govern municipal a resoldre les deficiències presents en les instal·lacions del camp de futbol municipal Els Pins de Moja. Villanueva inscrivia aquesta situació dins de les mancances en matèria d’instal·lacions esportives al municipi, fet que provoca que el Judo Olèrdola hagi d’entrenar en un equipament que no està pensat per a la pràctica esportiva o bé que el Club Rítmica hagi d’anar fora del municipi per completar les seves sessions de preparació. Referint-se al deficient estat de la gespa del camp de futbol o del manteniment dels vestidors, Villanueva feia notar que la situació del terreny de joc ja ha aparegut a la premsa i que la instal·lació de taquilles als vestidors s’ha fet gràcies al treball voluntari d’un veí.(àudio)

Circuit de running

La regidora de Junts per Olèrdola també ha exposat que després d’invertir-hi 238.000 € i molt poc després d’acabar-se, el circuit permanent de running construït a la Muntanyeta ja presenta un estat “lamentable”. Villanueva posava en dubte que les obres estiguin ben fetes.

Pla Comunicació

En un altre àmbit de coses, Villanueva explicava que el recurs de reposició que ha presentat tota l’oposició al Pla de Comunicació també té la voluntat de fer veure que el govern “no està treballant bé”. La regidora de JxO replicava les manifestacions del regidor de comunicació, Jordi Catasús, segons les quals l’oposició estava de precampanya, tot dient que des del seu grup sempre havien estat oberts i amb la mà estesa per treballar pel municipi. També indicava que es denuncia allò que es pot millorar i assenyalava que un clar exemple de “precampanya” i de “mentir” el va fer Alternativa per Olèrdola abans de les darreres eleccions, quan a pocs dies de l’inici de la campanya presentaven un faraònic projecte per Sant Miquel que no es farà. (àudio)

Agents municipals

Des de Junts per Olèrdola també s’ha posat l’accent en què és “impossible” oferir el servei de vigilants en condicions al municipi quan només es disposen, com és ara el cas d’Olèrdola, de 4 agents. Villanueva recordava que durant els mesos de juliol i agost no hi ha hagut servei de vigilants els caps de setmana. El govern recorda que el municipi no té competències en seguretat, però des de Junts es fa notar que els robatoris “hi són” .

Porta a porta

Preguntada per la recollida “porta a porta”, Mari Carme Villanueva  manifestava que el sistema “està bé” però en la seva aplicació a Olèrdola creu que hi ha moltes mancances i es podria millorar. També considera que el rebut de la brossa s’incrementaria tard o d’hora. (àudio)

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions