Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola lamenta que el govern municipal cridi a la participació “quan ja està tot fet”

La regidora Mari Carme Villanueva també qüestiona que s’hagi deixat sense servei de guàrdies municipals els caps de setmana d’estiu
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 30 juny 2021

 

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha estat molt crítica amb la política de participació que el govern municipal practica. Per Villanueva, el govern deixa participar a l’oposició en la presa de decisions de projectes municipals “quan ja està tot fet”. Segons aquesta visió, el govern es limitaria a comunicar i transmetre allò que ja ha decidit prèviament. Des de Junts per Olèrdola consideren que en aquest mandat municipal s’hauria fet “més evident” aquest dèficit de participació.(àudio)

Un exemple d’aquesta manera de procedir, segons Villanueva, el tindríem en els projecte que s'elaboren per a passar a plataforma única carrers dels centres històrics dels nuclis. Villanueva, que va assistir a una de les reunions adreçades a veïns directament afectats, considera que el govern ja ho té “tot fet” quan encara no s’han celebrat les anunciades reunions obertes a tota la ciutadania.

Mari Carme Villanueva també ha criticat com el govern municipal organitza el servei de guàrdies municipals. Durant l’estiu no hi ha servei els caps de setmana, una situació que porta a Villanueva a preguntar-se un cop més si el govern creu realment en aquest servei.(àudio)

Junts per Olèrdola segueix mantenint les visites periòdiques als nuclis del municipi, per recollir suggeriments dels veïns i detectar mancances. El grup ha comprovat que en publicar algunes deficiències a les xarxes socials , el govern actua. Seria el cas recent del manteniment i neteja del camp de futbol de Sant Miquel d’Olèrdola.(àudio)

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions