Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola lamenta que Mas Albornà no continuï assumint tasques de neteja viària al municipi

La portaveu de JxO, Mari Carme Villanueva, recorda la finalitat social de Mas Albornà i que té la seva seu a Olèrdola
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 17 setembre 2020

 

Fomento assumirà a partir del mes d’octubre la totalitat del servei de neteja viària del municipi, una tasca que fins ara en part realitza a Olèrdola Mas Albornà. Des del govern municipal s’ha subratllat que en poques setmanes es notarà la millora per les condicions del nou contracte, però des de Junts per Olèrdola lamenten que una empresa amb seu a Olèrdola que dona feina a persones discapacitades, com és Mas Albornà, hagi quedat fora del nou contracte. Ho ha exposat Mari Carme Villanueva , regidora portaveu de Junts per Olèrdola, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

El servei de neteja viària de Mas Albornà té les seves instal·lacions al polígon de Sant Pere Molanta i treballa per 14 ajuntaments de l’Alt Penedès. Villanueva no ha qüestionat el procediment d’adjudicació del contracte i el fet que la unificació de la neteja viària manual i mecànica en un únic lot, amb més recursos, pugui comportar un millor servei, però sí ha considerat que per molt poca puntuació de diferència el contracte serà pel “gegant” FCC i no pas per a una empresa amb finalitat social molt arrelada al territori.

En un altre ordre de coses, Villanueva també considera que el pla d’obertura limitada de locals municipals decretat pel govern d’Olèrdola farà que sigui difícil la reubicació de les activitats que vulguin fer, amb les límits que imposen les actuals circumstàncies, les entitats del municipi. (àudio)

Valorant l’actual situació generada per la creació de Junts per Catalunya com a partit diferenciat del PDeCat, Mari Carme Villanueva ha assenyalat que les dues regidores escollides a les llistes de Junts per Olèrdola continuen militant al PDeCAT. Villanueva destaca que el desig de la militància del PDeCat és que hi hagi una entesa entre els dos partits.(àudio)

Pots escoltar l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,  clicant aquí

Document Actions