Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola posa de relleu la diversitat de nuclis del municipi amb el lema “Fem poble. Fem Olèrdola”

Mari Carme Villanueva, candidata a l’alcaldia, subratlla que encapçala un equip il·lusionat “amb moltes ganes i preparat”

divendres 10 maig 2019

 

Des de cada poble del municipi “volem fer Olèrdola”. Així resumia el sentit del lema “Fem poble. Fem Olèrdola” la candidata a l’alcaldia de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, en una entrevista realitzada a Sant Miquel aquesta passada mitjanit en l’inici de la campanya electoral per a les properes municipals del 26 de maig. Mari Carme Villanueva apuntava aquesta doble voluntat de millorar cada part d’Olèrdola per a millorar el conjunt del municipi.(àudio)

Junts per Olèrdola és la candidatura promoguda pel PDeCAT. La campanya la planifiquen per a “parlar molt amb la gent” amb l’ànim de respondre a dubtes que puguin plantejar els veïns sobre les seves propostes.(àudio)

Els primers actes els convocaran el cap de setmana de la setmana que ve, a Can Trabal i Daltmar, per després convocar en la darrera setmana de campanya els actes a Sant Miquel, Moja i Sant Pere Molanta. Villanueva resumia que en la seva candidatura hi havia molta il·lusió i definia el seu equip com a persones molt preparades i amb ganes.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions